Μερικές φορές, αντί να πατήσετε το snooze στο κινητό σας 4-5 φορές, μπορείτε απλά να εκμεταλλευτείτε αυτά τα λεπτά για να επιδοθείτε σε λίγο πρωινό σεξ. Προσοχή! Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε αυτό που πάτε να κάνετε και εμείς οφείλουμε να σας τα πούμε. Από εκεί και πέρα, κάντε ένα καλό ζυγισματάκι και αν θεωρείτε πως τα θετικά είναι πολύ περισσότερα, τότε.. go for it!!

PicMonkey Collage

Συν: Μπορείτε να κάνετε το “σεξ του τεμπέλη”

To πρωί δεν είναι η ώρα για να κάνετε ακροβατικά σαν αυτά του τσίρκου Μεντράνο. Απλά αγκαλιαστείτε και ελάτε κοντά με τον πιο τεμπέλικο τρόπο που μπορείτε. Μετά να δείτε με τι λάμψη θα πάτε στο γραφείο!

Πλην: Η πρωινή αναπνοή

Ίου! Τα βακτήρια κάνουν βολτίτσες ακόμα και στα πιο καθαρά στόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας οδηγώντας σε κακή πρωινή αναπνοή. Προτιμήστε μία στάση όπου δε θα χρεάζεται να είναι κοντά τα στόματά σας.

Συν: Κατά πάσα πιθανότητα θα σας φτιάξει πρωινό μετά το σεξ (χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς!)

Υπάρχουν μερικοί άντρες που αγαπούν τόσο πολύ το πρωινό σεξ που παρακαλάνε γι’αυτό. Κάντε του τη χάρη.. και μετά θα τους έχετε σαν σκυλάκια να τρέχουν να σας φτιάξουν ένα πλούσιο πρωινό. Μην τους αφήσετε!! Το μόνο που θα καταφέρουν να δημιουργήσουν είναι ένα χάος στην κουζίνα σας. Ένα τοστάκι και ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι μπορούν να τα φτιάξουν.. αλλά μέχρι εκεί! Είπαμε.. θέλουμε πρωινό στο κρεβάτι αλλά όχι και μια κουζίνα – χάος αμέσως μετά..

Διαβάστε επίσης: Πρωινός Τύπος: 8 κολπάκια για να σηκώνεστε πιο εύκολα το πρωί

Πλην: Μπορεί να μην νιώθετε καθόλου σέξι

Μπορεί να μην φοράτε καθόλου μακιγιάζ (και αυτό είναι το σωστό), μπορεί τα μαλλιά σας να είναι πιο ανάκατα από ποτέ, αλλά κανείς δε νοιάζεται. Ειδικά οι άντρες δε νοιάζονται καθόλου. Θα την κάνουν τη δουλίτσα τους χωρίς να προσέξουν τίποτα. Τα σημεία που τους ενδιαφέρουν να είναι στη θέση τους, και όλα τα άλλα αποτελούν λεπτομέρειες.

Συν: Θα είναι γρήγορο

Αυτός που έβγαλε τη φήμη ότι οι γυναίκες θέλουν το σεξ να διαρκεί ώρες, σίγουρα είχε κάποιο πρόβλημα. Ειδικά το πρωινό σεξ πρέπει να είναι γρήγορο μιας και αυτή είναι η λογική του: Κάτι γρήγορο πριν πάμε στη δουλειά.

Πλην: Δεν βρίσκουμε άλλο αρνητικό. Απλά ξυπνήστε λίγο νωρίτερα και κάντε το! Θα σας φτιάξει την ημέρα και τη διάθεση. Αφήστε που θα σας ξυπνήσει για τα καλά..

Διαβάστε επίσης: 24 πράγματα που κάθε μοντέρνα γυναίκα πρέπει να ξέρει να κάνει!