Τώρα που τελειώνουν οι γιορτές και μαζί τους και οι υποχρεώσεις για δώρα στους αγαπημένους μας, μένει να δούμε τι μας έμεινε στον κουμπαρά για να πάρουμε το τελευταίο δώρο στον εαυτό μας.

tilekatefthinopemno

Γιατί ένα είναι σίγουρο… αυτό το gadget δεν θα θέλουμε να το αποχωρηστούμε. Κατάλληλο τόσο για μικρούς όσο και για μεγαλύτερους, ένα τηλεκατευθυνόμενο τελευταίας τεχνολογίας με κάμερα καταγραφής τόσο στο έδαφος όσο και από αέρος, θα σας δώσει πόλλες ώρες  διασκέδασεις.

Με ασύρματη Bluetooth Smart v4.0 σύνδεση με εμβέλεια 20 μέτρων δεν σας περιορίζει σε τίποτα.

Όπου και αν είστε, μπορείτε με το άγγιγμα του δακτύλου σας να πραγματοποιήσετε μοναδικά κόλπα! Μπροστινά flips, πλαϊνά loops, περιστροφές και ότι άλλο φανταστείτε!

Εύκολος χειρισμός από το Smartphone/Tablet σας! Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κατεβάσετε δωρεάν από το App Store ή το Goole Play Store την εφαρμογή, προκειμένου να μετατρέψετε την συσκευή σας σε μοναδικό τηλεχειριστήριο!

Τραβήξτε μοναδικές φωτογραφίες με την βοήθεια μιας κάθετης κάμερας συγχρονισμένης στα 60fps. Ότι καταγράφεται, αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή σας. Με τη νέα εφαρμογή πλοήγησης, τα πάντα είναι απλά και γίνονται ασύρματα και άμεσα.