Παρασκευή βράδυ δεν θα πάτε πουθενά πριν διαβάσετε τα Βραδινά μας νέα. Αστιευόμαστε. Μπορείτε να τα διαβάσετε και στο ταξί, πηγαίνοντας στο μπαράκι που σας περιμένουν. Αρκεί να τα διαβάσετε..

1. Ο Johnny Depp στα 51 του χρόνια αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι. Μιλάμε για την Amber Heart η οποία από ότι φαίνεται θα τον νοικοκυρέψει. Ο γάμος θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ιδιωτικό νησί του ηθοποιού στις Μπαχάμες.

depp

2. O 38χρονος Orlando Bloom οδηγούσε την μαύρη BMW του όταν του έκανε σήμα να σταματήσει αστυνομικός με μηχανή. Η κλήση στον… γρήγορο Orlando θα του στοιχίσει περίπου 350 δολάρια, ποσό βέβαια ευκαταφρόνητο για τον star του Lord Of The Rings.

2

3. Ο πατέρας του Gerard Pique αποκάλυψε ότι ο μικρός γιος της Shakira και του γιου του θα πάρει το όνομα Sasha

sasha

 4. Η Kylie Jenner δυσκολεύεται πάρα πολύ με την μεταμόρφωση του πατέρα της σε γυναίκα και της είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να τον φωνάζει Bridget. 

3

5. “Χιονίζει στο Παρίσι” έγραψε η όμορφη Βίκυ Καγιά στο Instagram και ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία από την Πόλη του Φωτός όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες με τον σύζυγό της.

kagia

6. Ο αποχωρισμός από τον επί 22 χρόνια σύζυγό της Γιάννη Ακκά κάθε εβδομάδα, είναι πλέον ένα συνηθισμένο φαινόμενο για την ζωή του ζευγαριού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν νιώθει μοναξιά κάθε φορά που βρίσκεται μακριά από εκείνον και τους δύο γιους τους, Χρήστο και Ορφέα. Αυτή τη φορά ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του πρωινού της από το ξενοδοχείο που μένει όταν βρίσκεται στην Αθήνα.

viki

7. Η Gwyneth Paltrow κάνει τακτικά ατμοθεραπεία στην ευαίσθητη περιοχή της γιατί όπως λέει της παρέχει «ενεργητική απελευθέρωση”.

paltrow