Εβδομάδα εξελίξεων και δράσης είναι αυτή που διανύουμε… Πρέπει να σκεφτούμε πιο σφαιρικά, πιο δημιουργικά… Ας αφήσουμε τα γεγονότα να μας συνεπάρουν… Ας μην πατάμε φρένο πριν το γκάζι… Η Νέα Σελήνη στις 20/01 μας απελευθερώνει… Μην ξεχνάμε ότι έρχεται και Ανάδρομος Ερμής αυτή την εβδομάδα, και είναι μία ευκαιρία να σκεφτούμε το παρελθόν μας… Όλο και κάτι εκκρεμότητες έχουμε, και αυτή τη φορά είναι ευκαιρία να τις αφήσουμε πίσω μία για πάντα!

PicMonkey Collage

 

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τα νέα είναι καλύτερα από της προηγούμενης εβδομάδας, αρκεί να μη χάσετε τον προσανατολισμό σας… Φοβάμαι ότι σκέφτεστε χωρίς να έχετε κάτι χειροπιαστό και παρόλα αυτά πάτε… Ερωτικά, ευκαιρία να συζητήσετε κάτι που θα σας λύσει απορίες… Επαγγελματικά, να πουλάτε καλύτερα τον εαυτό σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Δε σας αρέσουν οι αλλαγές αλλά πρέπει να τις κάνετε και μάλιστα να τις υποστηρίξετε κιόλας… Στα επαγγελματικά σας πρέπει να πάρετε στροφή και μάλιστα με μεγάλο άνοιγμα… Ερωτικά, μην μπείτε στη διαδικασία να σκέφτεστε άτομα του παρελθόντος, αν άξιζαν θα ήταν παρόν και θα είχαν και μέλλον!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τούμπα ο κυβερνήτης σας και μάλιστα σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε περισσότερο τα επαγγελματικά σας… Πρέπει να αναθεωρήσετε την στάση σας… Πρέπει να σκεφτείτε ότι το χρήμα έρχεται πιο εύκολα από όσο πιστεύετε… Ερωτικά, σας αποδέχονται όπως είστε και αυτό σας επιτρέπει να κάνετε τα τσαλίμια σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σκεπτικοί αυτή την εβδομάδα, κυρίως γιατί βλεπετε ότι τα λάθη σας, σας έχουν διαμορφώσει τα δεδομένα… Ερωτικά, δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσετε στον στόχο σας… Τον έχετε πληγώσει… Επαγγελματικά, η αδιαλλαξία σας έχει κόστη… Και τώρα που μαλακώσατε, δε σας πιστεύει κανείς!

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν σας τροφοδοτεί με ευκαιρίες, που θα σας κάνει να τις συνειδητοποιήσετε… Να θυμάστε ότι πρέπει να ρισκάρετε γιατί αυτό θα σας βοηθήσει… Ερωτικά, μην ανησυχείτε που σας αντιστέκονται… Μπορείτε ανετότατα να τους φέρετε στα νερά σας… Και φυσικά να μην τους αφήσετε να φύγουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία εσωτερική σύγχυση, γιατί είστε απλοί παρατηρητές των γεγονότων… Και αυτό σας αποδιοργανώνει… Ερωτικά, είστε σε αδράνεια και σύντομα θα πρέπει να βγείτε από αυτήν… Επαγγελματικά, δεν πειράζει που δεν περιμένετε πολλά, γιατί δεν έχουν σκοπό να σας τα δώσουν!

ΖΥΓΟΣ

Εσείς μην γκρινιάζετε γιατί γίνεστε άδικοι… Και όχι τίποτα άλλο έχετε και το σύμβολο της ζυγαριάς που τα ζυγίζει όλα… Ερωτικά, θα αναγκαστείτε να υποστείτε επιστροφές, ή οποίες δεν είναι καταστροφές… Επαγγελματικά, μη νομίζετε ότι μιλάτε σωστά, γιατί σίγουρα έχετε χαθεί…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ώρα να κάνετε πιο δημιουργικά πράγματα για την πάρτη σας και μόνο, και μάλιστα να μην τα πείτε και σε κανέναν… Αφήστε τα για μελλοντική χρήση γιατί τα έχετε μισοτελειωμένα για την ώρα.. Οι δικοί σας άνθρωποι έχουν κάτι ευχάριστο να σας πουν, και μην το περάσετε στο ντούκου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε παραπάνω αυστηροί από όσο πρέπει με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι δε σας καταλαβαίνει κανείς, αυτό σε προσωπικό επίπεδο και σε συνδιαλλαγές με τους δικούς σας ανθρώπους… Μην πείτε κάτι που θα το μετανιώσετε… Ευκαιρία για εσάς να ξανασυζητήσετε θέματα στην εργασία που παραμένουν αδιευκρίνιστα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλή συμπαντική συγκυρία για να κάνετε και εσείς τον απολογισμό σας… Και να επιστρέφετε όσα κουκιά σας δίνουν, ή ό,τι σας δίνουν… Ερωτικά είστε έτοιμοι να κάνετε ένα επικοινωνιακό λάθος που θα δυσκολευτείτε να το διορθώστε… Επαγγελματικά, κάτι σας χαμογελάει και μαζί μ΄αυτό και το πορτοφόλι σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα γυρίζουν γύρω από εσάς ή και εσείς μπορείτε να περιστρέψετε τα πάντα υπέρ σας… Αρχίζουν και τα γενέθλιά σας και θα το γιορτάσετε… Ερωτικά, ευκαιρία να ξανασκεφτείτε το πιο χαλαρό κλίμα που σας κάνει να περνάτε καλύτερα.. Επαγγελματικά, προχωράτε ακάθεκτοι, αλλά να φέρνετε και τις αντιρρήσεις σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Όταν έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι είστε πραγματικά ο φόβος και ο τρόμος… Αλήθεια, που το βρήκατε το πεπόνι μέσα στο χειμώνα? Πάντως έχετε μία ενέργεια η οποία σας εξωθεί σε άκρα που δεν τα έχετε ευκρινώς προσδιορίσει… Ερωτικά, ευκαιρία να κάνετε μία μυστική σχέση, είτε νόμιμη είτε παράνομη!

rythmosfm.gr