Μεσημεράκι είναι η Νέα Σελήνη σήμερα και μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες… Βγαίνουμε από τη νωχελικότητα και βρίσκουμε ένα λόγο να πρέπει να δράσουμε… Είναι και ερωτικό το καινούργιο φεγγαράκι και όσο περισσότερο κυκλοφορούμε τόσο ο έρωτας παραμονεύει… Είναι πιο εύκολες οι προσεγγίσεις, γιατί είναι πιο ανάλαφρες!

PicMonkey Collage

ΚΡΙΟΣ

Δεν έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και δε θα αποκτήσετε με το νέο φεγγάρι γιατί μαζί με τα κανούργια, σας έρχονται και τα παλιά… Σήμερα μην κουραστείτε, είναι σε στάση ο Ερμής και δε θα καταφέρετε και πολλά… Είναι μέρα που όλα είναι στο ρελαντί, αλλά μπορείτε να αιφνιδιάσετε κάποιους!

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα χάος ασυνεννοησίας επικρατεί στην εργασία σας αλλά εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό… Υπάρχουν πολλές χαραμάδες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε και να μπουκάρετε ακόμα και αν είστε ανεπιθυμήτοι… Ο έρωτας για εσάς κοιμάται σήμερα και μην τον ενοχλήσετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν ξέρω αν έχετε κάνει λεύκανση στα δόντια σας, πάντως να κάνετε γιατί σας πάει να χαμογελάτε… Είναι η εποχή που βλέπετε ότι η απογοήτευση δεν έχει χώρο στη ζωή σας και μην της κάνετε… Ωστόσο, σήμερα, μην περιμένετε κανένας να δεσμευτεί και να το τηρήσει, αλλά ούτε και εσείς προς αυτούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και για εσάς είναι μία ευκαιρία να αφήσετε πίσω ότι έχετε δει ότι δεν προχωράει και να δώσετε χώρο στα καινούργια που μοιάζουν να έχουν καλύτερες προοπτικές… Ερωτικά, μην πιέζετε καταστάσεις για να μην απογοητευτείτε… Επαγγελματικά, φασούλι-φασούλι γεμίζει το σακούλι… Έτσι αργά και σταθερά!

ΛΕΩΝ

Ανοιχτές τις κεραίες να έχετε και να είστε συντονισμένοι στη σωστή συχνότητα… Ξέρω ότι το μυαλό σας πάει κάπου, αλλά δεν φτάνει μόνο να το λέτε πρέπει να είστε και τη σωστή στιγμή… Μη διστάσετε να επαναφέρετε στη ζωή σας καταστάσεις και να τους δώσετε μία ευκαιρία ολοκληρωμένη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πιθανό να ξανακάνετε κάποια πράγματα στην εργασία σας τα οποία είτε δε σας αρέσουν είτε σας μοιάζουν πολύ βαρετά… Ερωτικά, όμως είστε πιο ελεύθεροι και κυρίως δεν βλέπετε εμπόδια… Άνοιξε ο δρόμος και εσείς θα τον περπατήσετε ή θα τον οδηγήσετε? Διαλέξτε ταχύτητα!

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε ερωτική φόρμα και μάλιστα τώρα παίρνετε και περισσότερη ενέργεια από το σύμπαν εκτός από τη δική σας… Ερωτικά, οι ικανοποιήσεις είναι έτοιμες να σας δωθούν και να σας πάρουν αγκαλιά… Σε πόσες αγκαλιές χωράτε, άραγε? Επαγγελματικά, δε σας πιέζουν αλλά αυτό μπορεί να είναι και το λάθος τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρία να κάνετε μαζώξεις με δικά σας άτομα και να έρθετε πιο κοντά… Η αλήθεια είναι ότι δε θέλατε να απομακρυνθείτε απλώς σας εφταίγαν οι συγκυρίες… Ερωτικά, μην τους βλέπετε όλους τέλειους εκτός από τον εαυτό σας… Πρέπει να τον συμπεριλάβετε κι αυτόν για να μην τον αδικήσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ωραία μέρα για εσάς και να φροντίσετε να μην αργήσετε σε όλες τις υποχρεώσεις… Επίσης, εκεί που θα είστε, να θυμάστε ότι δεν αρκεί η φυσική σας παρουσία αλλά πρέπει να ακούσουν και τη φωνή σας… Μην αφήνετε κουβέντες να πέφτουν κάτω, γιατί το να δείχνετε συγκαταβατικοί, δεν οφελεί κανέναν και κυρίως εσάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δε θέλω να σας χαλάσω την καλή σας διάθεση και μάλιστα θέλω να σας δώσω και έναν επιπλέον λόγο να είστε καλά… Μπορείτε από σήμερα και για 10-15 μέρες να εκμεταλλευτείτε οικονομικές ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το εισόδημά σας… Ερωτικά, μην μπλέκεστε, γιατί εσείς ξέρετε επακριβώς τι θέλετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η εποχή σας, αρχίζουν και τα γενέθλιά σας, και γενικά αυτές τις μέρες είστε στο στόχαστρο… Αυτό δεν είναι αρνητικό από μόνο του… Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μη δίνετε εύκολες απαντήσεις… Ταλαιπωρήστε τους ή ψήστε τους και μάλιστα σε χαμηλή φωτιά να ροδοψηθούν… Ερωτικά, κάτι που περιμένετε θα έρθει με καθυστέρηση!

ΙΧΘΕΙΣ

Μα τέτοια μυστικοπάθεια που έχετε είναι λογικό να μη σας πλησιάζει άνθρωπος γιατί δεν μπορεί να καταλάβει αν πρέπει να περιμένει κάτι από εσάς ή του είστε παντελώς αδιάφοροι… Ερωτικά, καλά κάνετε και δεν εκδηλώνεστε… Επαγγελματικά προσέξτε μη σας κλέψουν κάποια ιδέα!