Αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα! Γίνεται;

1

Για την απώλεια μερικών κιλών δεν χρειάζεσαι πάντα αυστηρά διατροφικά πλάνα, αλλά μερικές απλές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να τρως λιγότερο και θα επιταχύνουν τον μεταβολισμό σου. 

Δηλαδή: 

«Αφουγκράσου» τις ανάγκες σου. 
Έχε στο νου σου τη στιγμή που θα αφήσεις κάτω το πιρούνι για μερικά λεπτά, ώστε να κάνεις διάλειμμα από το φαγητό. Αλλά μη συνεχίσεις, αφού αυτό είναι το «μήνυμα» του οργανισμού σου πως έχεις χορτάσει, αλλά δεν έχεις σκάσει.

Ρούχα. 

Βάλε σε περίοπτη θέση το αγαπημένο σου φόρεμα ή εκείνο το skinny, τζιν παντελόνι που δεν σου κάνει πια. Έτσι θα βλέπεις ξεκάθαρα ποιος είναι ο στόχος σου και θα παραμείνεις προσηλωμένη.

Delivery, say what? 

Έρευνα του Consumer Reports έδειξε πως τρώγοντας σπιτικά γεύματα τουλάχιστον πέντε μέρες την εβδομάδα, αυξάνονται οι πιθανότητες να πετύχει η δίαιτα σου.

Γιόρτασέ το!
Όταν καταφέρεις να μείνεις προσηλωμένη στον στόχο σου για μία εβδομάδα, είτε αυτός είναι ένα ελαφρύ βραδινό είτε το ότι δεν πίνεις αλκοόλ, γιόρτασέ το! Όχι με το να φας ό,τι θέλεις αλλά με κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς πιο όμορφη. Τι θα έλεγες για ένα πεντικιούρ;

Πιάτα.

Επιλέγοντας μικρότερα πιάτα, αυτόματα θα τρως λιγότερο. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο όταν χρησιμοποιούν μεγαλύτερα πιάτα. Χρησιμοποιώντας μικρότερα πιάτα θα κόψεις 100-200 θερμίδες τη μέρα.

missbloom.gr