Μιας και είμαστε σε σεζόν βραβείων η Maria Menounos μας λέει τι διατροφή κάνει πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Η 36χρονη παρουσιάστρια λέει πως δεν κάνει καμία τρομερή δίαιτα πριν το κόκκινο χαλί αλλά τρώει καλά για να μπορέσει να αντέξει ολή νύχτα.

5

Πιο συγκεκριμένα είπε στο People:  “Ποτέ δεν θα είμαστε τέλοιοι και μισώ να τιμωρώ τον εαυτό μου και να του στερώ πράγματα. Όταν το κάνω δεν αισθάνομαι καλά και θέλω να νιώθω καλά εκείνη την ημέρα. Έτσι και αλλιώς θα δείχνω όμορφη μέσα στο φόρεμά μου γιατί είμαι ένα φυσιολογικό άτομο”.

Διαβάστε επίσης τι κάνει η Ελένη Πετρουλάκη για να χάνει 1 κιλό σε 3 ημέρες.  

“Την ημέρα των βραβείων σηκώνομαι και τρώω σαν να πρόκειται να παίξω σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Τρώω πρωτεϊνη η οποία ξέρω πως θα με κρατήσει για όλη την ημέρα”.

“Αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνω πριν από βραβεία είναι να πιω μπύρα την επόμενη μέρα γιατί όταν το κάνω αυτό δείχνω σαν να είμαι έγκυος 6 μηνών”. Πριν από τα Oscar έχει σκοπό να αποφύγει την μπύρα και να το ρίξει στο γιαούρτι και τα αμύγδαλα.

“Θα φάω ένα καλό πρωινό ή μεσημεριανό πριν φύγω, όπως αυγά ή βρώμη. Αλλά θα έχω και αμύγδαλα στην τσάντα μου – είναι το καλύτερο σνακ γιατί δεν σπάνε και δεν λιώνουν”.

Γενικότερα η Menounos ακολουθεί τον κανόνα 75/25 στην διατροφή της. Κατά 75% τρώει σωστά και υγιεινά και κατά 25% κάνει ατασθαλίες. Αν μία Τετάρτη βράδυ θέλει να φάει νάτσος, θα φάει νάτσος ενώ αν μία Παρασκευή θέλει potato skin, θα φάει αυτό.