Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου σήμερα και από ότι ξέρουμε ο καιρός θα είναι αρκετά καλός για βόλτες στα μπαράκια και τα σινεμά της πόλης. Πάρτε τους φίλους σας και την καλή σας διάθεση μαζί και ζήστε μία πολύ όμορφη Παρασκευή. Μέχρι το βράδυ, διαβάστε και τα μεσημεριανά νέα που σας έχουμε ετοιμάσει. Όχι τίποτα άλλο, για να έχετε κάτι να πείτε το βράδυ και να σπάσετε τον πάγο..

1. Χαμός έγινε πριν από λίγες ημέρες με τις φωτογραφίες που έδειχναν την Beyonce πολύ θυμωμένη. Το διάσημο ζευγάρι καβγάδιζε ενώ δειπνούσε σε γνωστό sushi bar restaurant. Ο Jay-Z έστελνε διαρκώς μηνύματα στο κινητό τη στιγμή που είχε απέναντί του τη γυναίκα του. Η Beyonce έγινε έξαλλη με την αδιάφορη στάση του και έτσι τους άκουσε όλο το μαγαζί. Πέρα από αυτό έφτασαν στα αφτιά της οι φήμες που θέλουν τον Jay Z να την έχει απατήσει με την Rihanna και την Rita Ora, και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη σχέση τους. 

1

2. Η οσκαρική Jennifer Lawrence, πόζαρε στον φακό του Patrick Demarchelier για το Vanity Fair σε ένα remake της φωτογράφισης του 1981 του Vogue με την Nastassja Kinski. To concept για την φωτογράφιση της Lawrence δεν διέφερε σε τίποτα, καθώς απλά γδύθηκε και ο βόας τυλίχτηκε γύρω από το κορμί της.

2

3. Τα μέλη της ομοσπονδίας κινηματογράφου της Μαλαισίας, ύστερα από συνάντησή τους, αποφάσισαν την απαγόρευση της προβολής της ταινίας “50 Αποχρώσεις του Γκρι” στη χώρα, με το επιχείρημα πως αποτελεί στην ουσία πορνογραφία, βυθίζοντας στη θλίψη όσους περίμεναν να τη δουν.

3

4. Για το τεύχος Μαρτίου του Harper’s Bazaar φωτογραφήθηκε η Miranda Kerr με σύνολο Louis Vuitton από τη νέα του συλλογή.

4

5. Η Κerry Washington είαι εξώφυλλο στο περιοδικό InStyle και είναι πολύ ενθουσιασμένη. Έλα, όμως, που οι θαυμαστές της την έκραξαν λιγάκι λόγω του ότι φαίνεται πολύ άσπρη στο εξώφυλλο…

5