Πέμπτη σήμερα και σας έχω τα απίστευτα! Αποκαλύφτηκε το φύλο του μωρού του William και της Kate, η Mila Kunis μίλησε για τον θηλασμό και η Gigi Hadid μας δίνει συμβουλές για να είμαστε πάντα αδύνατες.

1. Κοριτσάκι θα κάνουν ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton και κατά πάσα πιθανότητα θα το ονομάσουν Diana. Μάλιστα από ότι λέγεται η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν έφερε αντίρρηση για το όνομα μιας και ο William είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του.

5

2. Η Mila Kunis που υποδέχτηκε το πρώτο της παιδάκι με τον Ashton Kutcher στις 1 Οκτωβρίου, φόρεσε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο show του Jimmy Kimmel. Μεταξύ άλλων είπε: “Ο θηλασμός είναι σαν να κάνεις γυμναστική” αναφερόμενη στα κιλά που έχασε πολύ γρήγορα μετά τη γέννησητου μωρού της.

1

3. Όταν ρωτήσανε το supermodel Gigi Hadid πώς καταφέρνει και διατηρείται αδύνατη, εκείνη είπε: “Tρώγε καθαρές τροφές για να είσαι fit και έχε μία μέρα ατασθαλείας για να μπορείς να μένεις στο σωστό δρόμο όλες τις υπόλοιπες”.

2

4. “Η αξία των πραγμάτων δεν εξαρτάται από το χρόνο που διαρκούν, αλλά από την ένταση με την οποία γίνονται! Γι΄αυτό υπάρχουν στιγμές αλησμόνητες, πράγματα ανεξήγητα και άτομα ασύγκριτα! Το να γίνεις ευτυχισμένος, είναι απλά μια απόφαση!” , έγραφε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

4

5. Φορώντας ένα μπλε φαρδύ πουκάμισο BSB, συνδυασμένο με λαδί παντελόνι της ίδιας εταιρίας και χρυσά πέδιλα Steve Madden, εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου.

3