1. Ο Κώστας Καραφώτης που δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις, μετακόμισε στο καινούργιο του σπίτι στη Βάρκιζα  και θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους followers του. Το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν “Υπάρχει θεός!!! Δεν το κουνάω από δώ!!!Τζάκι καφεδάκι και φυσικά τα καινούργια τζαμποαρκουδοπασούμια μου στα πόδια μου!!! #lazy #relax#snowing #cold #coffee #fireplace”

1

2. “Έχω κάνει σεξ στο υπόγειο του σπιτιού και τότε είχαμε κάνει απολύμανση στην πολυκατοικία και γύρω είχε ψόφιες κατσαρίδες”, είπε η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη σε συνέντευξη που έδωσε στον Θοδωρή Αθερίδη και στην εκπομπή του Αργά.

2

3. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου στο Κιλκίς. Σήμερα, μέσα από το Instagram, μας έδειξε πως γιόρτασε τα γενέθλια της. Με μια υπέροχη σοκολατένια τούρτα, που πάνω της είχε μόνο ένα κεράκι.

5

4. Με ένα μαύρο παντελόνι και ένα μπλε πουλοβεράκι-και τα δύο από την εταιρία Axel Accessories εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μπότες Mark Milan Shoes.

5

5. Σήμερα είδαμε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Μενεγάκη να ξεπροβάλει μέσα από το μπλουζάκι που της είχε σηκωθεί. Δείτε το σχετικό βιντεάκι..