Τρίτη βράδυ και κατά πάσα πιθνατόητα θα κάτσετε μέσα, όπως και εγώ. Είμαστε ακόμα στις αρχές της εβδομάδας και το μόνο που θέλουμε είναι να δούμε καμιά ταινιούλα και να κοιμηθούμε ψιλονωρίς. Προς το παρόν σας έχουμε τα Βραδινά Νέα της Ημέρας για να κλείσουμε όμορφα την Τρίτη μας.

1. Η Βίκυ Καγιά στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της πραγματοποίησε μία extreme για τα δικά της δεδομένα αλλαγή για τις ανάγκες φωτογράφησης και για αυτόν τον λόγο τη βλέπουμε με καστανά μαλλιά, αντί για το κλασσικό ξανθό, που την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

1

2. Στα 33 της χρόνια η Britney Spears εμφανίζεται με τα εσώρουχά της προκειμένου να διαφημίσει την νέα της κολεξιόν, Intimate. Παρόλο που δεν θέλουμε να βγάλουμε καμία κακία, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως κατά πάσα πιθανότητα έχει πέσει πολύ photoshop στη συγκεκριμένη φωτογραφία μιας και η τραγουδίστρια έχει αρκετές ατέλειες στο σώμα της.

6

3. Eίναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο βγάζοντας το 2014 47 εκατομμύρια δολάρια. Μιλάμε για την Gisele Bundchen η οποία φωτογραφήθηκε για τη βρετανική Vogue από τον διάσημο φωτογράφο Mario Testino.

2

4. Η μικρή κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αλεξάνδρα, έγινε 16 ετών και οι γονείς της μοιράστηκαν τις ευχές τους, αναρτώντας την ίδια φωτογραφία στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram.

4

5. Η 37χρονη Shakira βγήκε από το μαιευτήριο συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Gerarg Pique και τον 2 ετών γιο τους Milan. Μαζί τους είχαν, βέβαια, και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον νεογέννητο Sasha.

3