Τα Βραδινά Νέα είναι πολλά και σας τα δίνουμε όλα!

1. H Ιωάννα Πηλιχού και ο Μάκης Τσούφης είναι μαζί το τελευταίο διάστημα και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι, γι’ αυτό, αν και δεν μας είχε συνηθίσει η ηθοποιός σε δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, αποφάσισε να ανακοινώσει ότι αρραβωνιάστηκε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

4

2. Παρά το γεγονός , ότι το συμβόλαιο της Δούκισσας Νομικού, λήγει τον Ιούνιο του 2015, οι υπεύθυνοι του καναλιού πιστεύουν πολύ σε αυτήν και έτσι οι πληροφορίες μας λένε, ότι θα ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

3

3. Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε σήμερα στην εκπομπή της ότι πολλές φορές κοιμάται στην εκπομπή ή κλείνει τα μάτια της, αδιαφορώντας αν την δείχνει η κάμερα και φυσικά επειδή είναι η Ελένη το κοινό της το συγχωρεί. “Έχω μπει λίγο ζωηρή σήμερα; Η υπνηλία με πιάνει πάντα μετά τις τρεις… Χθες το καταλάβατε. Ο άλλος μου έλεγε δεν σου δίνω πλάνα γιατί τα μάτια σου κλείνουν… το ό,τι στέκομαι με το μάτι μισόκλειστο, δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση… αλλά το ότι είμαι είμαι εδώ επαγγελματίας, όπως και εσείς βέβαια, άσε με να ολοκληρώσω, δεν θέλω να πω ότι μόνο εγώ είμαι σωστή κι εσείς όχι…” είπε η Ελένη απευθυνόμενη στον Γκουντάρα που την διέκοψε.

2

4. Για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μετά την έλευση της κόρης τους Εύας μίλησε η Βάσω Λασκαράκη και είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δε συγχρονιστήκαμε ποτέ στο σπίτι μαζί με το παιδί, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να τσακωθούμε. Τον πρώτο καιρό ο Γιάννης δούλευε κι εγώ ήμουν συνεχώς με το παιδί. Τώρα και οι δυο δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, και πασχίζουμε να βρούμε χρόνο για τη μικρή. Δεν ξέρω αν τα ζευγάρια περνάνε κρίση. Εμείς περάσαμε κάτι σαν σεισμό. Ο ερχομός της Εύας μας ταρακούνησε, όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς άλλαξαν οι ισορροπίες στο σπίτι, στους χρόνους και στις ζωές μας”.

5

5. Στο περιοδικό YOU μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου για την κρίση που πέρασε στον γάμο της. Συγκεκριμένα είπε: “Κάπου το χάνεις όταν έρχεται το παιδί. Τον πρώτο χρόνο είναι δύσκολα. Το χάσαμε κι εμείς πολύ. Δημιουργήθηκε μια απόσταση. Κάτι του έλεγα αρπαζόταν, κάτι μου έλεγε αρπαζόμουν. Εκείνος όμως έδειχνε υπομονή. Δεν υπήρχε βράδυ που να μην ξυπνήσω, οπότε ένιωθα πολύ κουρασμένη”.

1