Η Κυριακή είναι πιο συντροφική μέρα κυρίως γιατί εμείς έτσι την θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε… Ο έρωτας πάντως έχει εναλαμπές μέσα σε όλα τ’ άλλα… Κάνει εμφανίσεις αστραπιαίες!

1711

ΚΡΙΟΣ

Έχετε στιβάξει τόσα πολλά να κάνετε που είστε πάρα πολύ κουρασμένοι… Θα έχετε την ευκαιρία όμως να ασχοληθείτε και μ’ αυτά που σας αρέσουν… Τι είναι αυτά? Γούτσου-γούτσου και ό,τι όλα προκύψει… Πάντως ερωτικά έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και σε επικοινωνιακό επίπεδο….

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς ο έρωτας αυτές τις μέρες είναι πανταχού παρόντας και μάλιστα με αρκετά μεγάλες δόσεις… Δείχνετε ερωτικοί χωρίς να το θέλετε…. Και χωρίς να το επιδιώκετε.. Και το σημαντικό είναι ότι σας βρίσκει ο έρωτας εκεί που δεν τον περιμένετε… Επαγγελματικά, όμως, υπάρχει μεγάλη ασυνεννοησία…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς ησυχία δεν έχετε αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί όλο κάπου θέλετε να πάτε, και μάλιστα μοιάζει να το κάνετε αγκαρεία… Ερωτικά, έχετε καταφέρει να έρθετε πιο κοντά και αυτό αρχίζει και σας αρέσει… Επαγγελματικά, βλέπετε προοπτικές που πρέπει να τις κυνηγήσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και για εσάς είναι ένα Σαββατοκύριακο που δε θα πάρετε τίποτα κατάκαρδα, αλλά θα το δείτε χαλαρά… Θα κάνετε πολλές συζητήσεις, όμως τύπου να ‘χαμε να λέγαμε… Ερωτικά, βλέπετε ότι κάποιοι ίσως και να άξιζαν μία δεύτερη ευκαιρία… Επαγγελματικά, υπάρχει μία στασιμότητα που σας ανησυχεί…

ΛΕΩΝ

Ανασκουμπώνεστε εσείς και ψάχνετε συμμάχους σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μην ανησυχείτε και οι άλλοι σας ψάχνουν… Οπότε όταν υπάρχει συντονισμός αυτό είναι καλύτερο για όλους… Ερωτικά είστε κάπως συγκρατημένοι και δεν αποκαλύπτεστε… Δεν έχετε πειστεί ακόμα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό γενικότερης φύσης… Ερωτικά, μ’ αρέσει που σκέφτεστε πολυδιάστατα, γιατί δεν το συνηθίζετε… Είναι ίσως η ευκαιρία να δείτε και μία πονηρή όψη του νομίσματος… Επαγγελματικά, αν σας πιέζουν το κάνουν επίτηδες!

ΖΥΓΟΣ

Είστε αρκετά ανασκουμπωμένοι και βυθισμένοι και χαμένοι στις σκέψεις σας που εκεί που παίρνετε θάρρος, εκεί βουλιάζετε… Αλλά είναι ασανσέρ οι σκέψεις σας και ανεβοκατέβαινετε γρήγορα… Δεν είναι καλό αυτό… Ερωτικά, ζείτε μέσα από το παρελθόν που το κάνετε και παρόν, αλλά έχει αμφίβολο μέλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι ωραίο το να μιζεριάζετε γι’ αυτό αποφασίζετε να το ρίξετε έξω και όπου βγει, σκέφτεστε.. Αλλά, δε θα αποφύγετε να μπείτε σ’ αυτή τη διαδικασία και να κάνετε παρέα με τα μυστικά σας… Ερωτικά, δεν είναι άσχημα τα πράγματα, αλλά εσείς κρατάτε αποστάσεις… Επαγγελματικά, παίρνονται αποφάσεις χωρίς εσάς για εσάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είστε κουφοί αλλά μερικές φορές το να κάνετε ότι δεν ακούτε σας βγαίνει σε καλό… Ερωτικά, παρασύρεστε από αυτά που σας λένε οι δικοί σας άνθρωποι, και σας βάζουν σε μία ρότα που δε συμφωνείτε απόλυτα… Επαγγελματικά, έχετε αφήσει πόρτες ανοιχτές και καλά κάνετε που δεν απαντάτε προς το παρόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευκαιρία και για εσάς να το ρίξετε έξω και να μετακινηθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο… Ερωτικά έχετε καταλάβει ότι όταν παίρνετε τον αέρα σας στην εξοχή ή οπουδήποτε σε εξωτερικό χώρο σας κάνει καλό και σας ανανεώνει… Επαγγελματικά, ωραία συζητάτε αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουν και ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε και πολύ συγκεκριμένοι, κυρίως γιατί δεν έχετε κατασταλλάξει κάπου εσείς οι ίδιοι σε ερωτικό επίπεδο… Γι’ αυτό είστε μία στο καρφί και μία στο πέταλο, χωρίς να θέλετε να απομακρυνθείτε πλήρως… Επαγγελματικά, μην αποφασίσετε κάτι που θα σας στερήσει τη δυνατότητα επιλογής!

ΙΧΘΕΙΣ

Στο μάτι του κυκλώνα είστε και αυτή τη φορά το επιδιώκετε κιόλας… Ερωτικά έχετε καταφέρει να ανάψετε φωτιές και ο πυροσβέστης να αναλάβει τον απεγκλωβισμό, και εσείς να παρακολουθείτε.. Επαγγελματικά, έχετε μία ανυπομονησία γιατί κάτι θέλετε παραπάνω… Δεν έχετε εξαργυρώσει το αποτέλεσμα!