Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV Ζάπινγκ, στον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς, ο Χάρης και η Βάσω βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλά θέματα. Καλούνται να δώσουν εξετάσεις και να αποδείξουν τι έχουν μάθει αυτά τα τρία χρόνια αλλά και να πάρουν τις πιο μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή τους. θα μπορέσουν να συνεχίσουν τον κοινό τους δρόμο που θα οδηγήσει σε μια… χούφτα κουφέτα ή θα βαδίσουν σε χωριστά μονοπάτια;

dear_mourmoura

Δες για Πρώτη Φορά την Κόρη του “Μηνά” από την “Μουρμούρα”!

Η Βάσω παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, όντας αποφασισμένη να μην περιμένει πια τον Χάρη. Γι’ αυτό και φροντίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση της και έτσι το ζευγάρι καταλήγει τελικά σε… γάμο! Αμέσως μετά το γάμο του νεαρού ζευγαριού ακολουθεί το καθιερωμένο γλέντι όπου δίνουν το «παρών», μεταξύ άλλων, και τα άλλα δύο ζευγάρια. Δηλαδή ο Μηνάς με τη Βούλα και η Μαρίνα με τον Ηλία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζονται μεταξύ τους. Την επόμενη μέρα ο Χάρης και η Βάσω αποφασίζουν να φύγουν από την Ελλάδα, με προορισμό το Λονδίνο.

Έτσι θα αποχωρήσουν από τη σειρά η Βάσω και ο Χάρης και τη θέση τους θα πάρουν με ολοκαίνουργιους χαρακτήρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Ευθυμιάδη.