Μπορεί όλος ο κόσμος να τις βρίζει αλλά οι αδερφές Kardashian ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Κάνουν μεγάλα όνειρα και τα υλοποιούν δουλεύοντας (αυτό είναι το μότο με το οποίο της έχει μεγαλώσει η δαιμόνια μαμά τους Kris Jenner, “Dream big, Work hard”). Aυτό άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο; Να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα;

KOURTNEY KARDASHIAN

Η μεγαλύτερη αδερφή, Kourtney Kardashian, 36, βρίσκεται σε φάση ανανέωσης και το έχει ρίξει στη γυμναστική έχοντας για σύμμαχο της super fit Khloe, 31. Μετά τον χωρισμό της από τον Scott Disick είναι έτοιμη για μια νέα αρχή στη ζωή της (αν και δεν θέλει να αρχίσει ακόμα να βγαίνει ραντεβού) πράγμα που φαίνεται και στην εμφάνισή της.

Ένα από τα τελευταία της καθημερινά λουκ που μου άρεσε αρκετά είναι το παρακάτω:

Σκισμένο όσο δεν πάει τζιν παντελόνι, ζιβάγκο από μέσα, sneakers και παλτό. Τα μαλλιά της πιασμένα σε μια απλή χαμηλή αλογοουρά (μαμά είναι άλλωστε και αναζητάει την άνεση όπως κάθε μαμά που σέβεται τον εαυτό της).

baker_kourtney

Μερικές μέρες μετά η Kourtney πήγε για φαγητό με την μικρή της αδερφή Kendall (είναι ωραίο να έχεις πάντα ένα άτομο να πας για φαγητό και αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο όταν έχεις τόσα πολλά αδέρφια). Για τη βόλτα της φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, ένα λευκό μπλουζάκι από μέσα, ένα καφέ ανοιχτό τζάκετ και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

KENDALL JENNER

baker_kendall

Όταν αποφασίζει να ντυθεί η Kendall επισκιάζει κάθε αδερφή που βρίσκεται δίπλα της. Τις προάλλες βγήκε για φαγητό με την Kourtney και την μικρή Penelope φορώντας ένα σούπερ στενό φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες που δεν έχει (χαχα).

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.bakerandbeautiful.com