Ο σύζυγός της Celine DionRene Angelil, έχασε τη μάχη με τη ζωή στα 73 του χρόνια ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια η Celine Dion έκανε την επίσημα ανακοίνωση στην σελίδα της στο Facebook αλλά και στο Twtter. Εμείς να της δώσουμε τα συλλυπητήριά μας και να την ευχηθούμε δύναμη.

dear_celine

Η μαμά της Kim Kardashian, Kris Jenner, πάχυνε πάρα πολύ και μέσα σε 4 μήνες πήρε 35 κιλά. Μέχρι σήμερα προσπαθεί να τα κρύψει όσο μπορεί αλλά τα πολλά κιλά δεν κρύβονται εύκολα και οι πρώτες φωτογραφίες με το νέο της βάρος κάνουν το γύρω του κόσμου.

dear_kris

Η μικρή αδερφή της Kim Kardashian, Kendall Jenner, είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας Mango. Μετά την Cara Delevingne και την Kate Moss ήρθε και η σειρά της Kendall.

dear_kendall01

Στη Βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φακός του Tlife την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Το ζευγάρι έκανε τη βόλτα του στη γειτονιά του ενώ η Φαίη μιλούσε ασταμάτητα στο κινητό της. Η παρουσιάστρια επέλεξε για τη βόλτα της total black look ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ελαφρώς πίσω.

dear_skorda

Το ακούσαμε και αυτό. H Kim Kardashian λέει πως η ίδια είναι το μυαλό πίσω από την αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει και όχι η μητέρα της, Kris Jenner, όπως όλοι πιστεύουν. Εσείς τι πιστεύετε;

dear_kim

 

Η μικρή αδερφή της Kendall Jenner πήγε να βάλει βενζίνη πολύ απλά ντυμένη. Φόρεσε το τζινάκι της και το σακάκι της και βγήκε.

dear_kendall