Η πρωταγωνίστρια της σειράς Blindspot, Jamie Alexander, μίλησε στο περιοδικό Shape για τις ημέρες που ήταν παλαίστρια, έτρωγε σαν άντρας και γυμναζόταν πάρα πολύ σκληρά.

dear_jamie

Το να είναι πολύ αδύνατη δεν είναι ο σκοπός της ζωής της: “Tρώω όλη  μέρα για να έχω ενέργεια και δύναμη. Είμαι vegetarian και πού και πού μπορεί να φάω και λίγο ψάρι. Όταν προπονούμουν για την ταινία Thor υπήρχαν μέρες που έκαιγα 4000 θερμίδες και έτσι έπρεπε να πίνω πολλά shakes πρωτεϊνης. Τώρα η μέρα μου ξεκινάει με έναν πράσινο χυμό. Όταν δουλεύω τρώω αραβικές πίτες χωρίς γλουτένη με λαχανικά και hummus μέσα. Συνήθως τρώω πολύ υγιεινά αλλά αν υπάρχει πίτσα στο τραπέζι, θα τη φάω. Και θα πιω και καμιά μπύρα”

Οι προπονήσεις της είναι πολύ σκληρές: “Κάνω αυτό που λένε τη γυμναστική της φυλακής-πολλές γρήγορες αλλά έντονες ασκήσεις και πολλά burpees-την οποία μισώ να αγαπώ. Κάνω καθίσματα, προβολές, push-ups και ασκήσεις για τους κοιλιακούς. Επίσης έχω ένα TRX στο trailer του σήριαλ που παίζω καθώς και ένα σκοινάκι. Επίσης, αγαπώ το κολύμπι”.

dear_jamie01

Έμαθε να παίζει box μαζί με τον Chris Hemsworth: “Δεν ήμουν πολύ υγιής στα 20 μου. Έτρωγα πολλές αηδίες και είχα πάρει πολύ βάρος, περίπου 75 κιλά. Τότε ήταν που μπήκα στο cast του Thor. Απέκτησα νέο σκοπό στη ζωή μου.  Ο Chris και εγώ ξεκινήσαμε να κάνουμε box για το ρόλο και έτσι έγινα και πάλι η αθλήτρια που ήμουν στο σχολείο. Έχασα 10 κιλά και απέκτησα πολλούς μύες”.