Αυτά είναι τα πιο hot νέα της ημέρας! 

dear_stamatina

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της (ο Κώστας Φραγκολιάς, η Ελένη Τσολάκη και ο Δμήτρης Παπανώτας) επιστρέφουν με το Happy Day τους από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί. Από την παρέα δεν θα λείπει φυσικά και ο Δήμος Βερύκιος.

dear_mavridis

Ο Γιώργος Μαυρίδης ως γνωστόν σταματάει το World Party γιατί κουράστηκε. Η νέα του δουλειά

θα έχει να κάνει με αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, δηλαδή τα τατουάζ. Σύντομα θα εγκαινιάσει στη Θεσσαλονίκη έναν πολυχώρο όπου μαζί με τον καφέ και το ποτό του, ο πελάτης θα μπορεί να διαλέγει και το καινούριο του τατουάζ.

dearlife_vandi

Σε μιούζικαλ θα δούμε την ερχόμενη σεζόν την Δέσποινα Βανδή η οποία θα υποδυθεί την Ντόνα στο ελληνικό Mamma Mia που θα ανέβει στο θέατρο Ακροπόλ τον Δεκέμβριο. Για τους υπόλοιπους ρόλους έχουν κλείσει οι Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αργύρης Αεγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλα Σαββίδου και Demy, η οποία θα υποδυθεί την κόρη της Δέσποινας.

dear_tsolaki

Η Ελένη Τσολάκη έγινε καστανή και ανέβασε μια φωτογραφία με τα καινούργια της μαλλιά στο Instagram για να μας τα δείξει. Πώς σας φαίνεται;

dear_mourmoura

Το Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα συνεχίζεται και εμπλουτίζεται με ένα ακόμα ζευγάρι το οποίο θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Δανάη Επιθυμιάδη. Ο λόγος για την Νάντια Κοντογεώργη και τον Γιώργο Χρυσοστόμου.