Η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή που έδωσε στο Down Town Κύπρου μίλησε για τον γιο της, την καθημερινότητα, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού αλλά και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σήμερα, πώς είναι η ζωή σ το σπίτι με τον Πάρη;
Ο Πάρης είναι 14 μηνών και πολύ ζωηρός. Είναι ακόμα καλύτερη η ζωή μας από ό,τι ήταν πριν.

Είναι εύκολο παιδί;
Σχετικά ναι, όμως είναι και άτακτος. Και να σου πω και κάτι; Πολλές φίλες μου μού λένε «αυτό το παιδί της τάδε είναι πολύ ήσυχο, δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μωρό στο σπίτι!». Εγώ δεν το συνάντησα ποτέ αυτό. Ούτε από τα ανιψάκια μου, ούτε στα παιδιά των φίλων μας. Δεν με ενοχλεί που είναι ζωηρός.

ksyla01

Μοιάζει σε σένα ο μικρός ή στον Κωνσταντίνο;
Όχι δεν μου μοιάζει πολύ. Προς τον Κωνσταντίνο πάει, αλλά αλλάζουν τα παιδιά. Όσο μεγαλώνουν παίρνουν στοιχεία και από τους δύο γονείς πιστεύω.

Σκέφτεσαι http://www.cialisgeneriquefr24.com/comment-commander-du-cialis-internet/ να κάνεις και δεύτερο παιδί;
Κοίτα, αν προκύψει, καλώς να έρθει. Αν, όμως, με ρωτάς αν το έχω στο πρόγραμμα, θα σου πω όχι. Αν το σκεφτώ, θα κάνω πίσω και δεν θα θέλω. Ας έρθει μόνο του.

Ισχύει ότι στην εγκυμοσύνη σου πήρες 25 κιλά;
Ναι, είναι αλήθεια.

ksyla02

Και πώς τα έχασες;
Τα έχασα μέσα σε δύο μήνες. Όπως τα έχασα, έτσι τα πήρα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου. Αλλά και όταν είχα πάρει τα 25 κιλά, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν «δεν έχεις παχύνει, δεν πήρες τίποτα».

Πηγή: Down Town Κύπρου