Τα δεδομένα αλλάζουν στη “Μουρμούρα” μιας και φέτος το υπέροχο σήριαλ του Alpha θα έρθει και πάλι αντιμέτωπο με τα reality επιβίωσης των άλλων καναλιών.

Αυτή τη φορά αλλάζει και η συγγραφική ομάδα. Εκτός από τους παλιούς Έλενα Σολωμού (που γράφει τις ιστορίες για τον «Μηνά» και τη «Βούλα») και τον Πάνο Χριστόπουλο (που έχει αναλάβει τη… ζωή του «Ηλία» και της «Μαρίνας»), έκλεισαν ο Θέμης Γκύρτης (για να γράφει για το νεαρότερο ηλικιακά ζευγάρι), αλλά και η Σάρα Γανωτή (που θα δημιουργεί τις ιστορίες ενός καινούργιου ζευγαριού που θα είναι κοντά στα 40), καθώς η απόφασή τους είναι να υπάρχουν τέσσερα ζευγάρια!

Ο ηθοποιός που προστίθεται στο καστ της σειράς είναι ο Τσότρας (Σπύρος Τσεκούρας) από τον Αστέρα Ραχούλας ο οποίος ξεχώρισε από την κωμωδία του Alpha την περασμένη σεζόν. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα υπόλοιπα 3 άτομα που θα πλαισιώσουν τους παλιούς αλλά τα κάστινγκ δίνουν και παίρνουν μιας και στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη θα πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν.

dearlife_mourmoura01

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό Είναι το Χειρότερο Καλοκαίρι της!

Το Υπέροχο Αθλητικό Στιλ της Χριστίνας Μπόμπα!