Διακοπές στο Ιόνιο κάνει η Ελένη Μενεγάκη.

Στην όμορφη Ιθάκη περνάει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Ελένη ενώ κάποια στιγμή σταμάτησε με το σκάφος της και στη Λευκάδα όπου καμουφλαρισμένη  έκανε τα ψώνια της και ήπιε τον καφέ της.

dearlife_eleni01

Δυστυχώς αυτό το καλοκαίρι είναι ίσως ένα από τα χειρότερα της παρουσιάστριας η οποία πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά στα επαγγελματικά της -λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που έκανε όλη τη χρονιά- και συνεχίζει να την περνάει μιας και κανένα περιοδικό πλέον δεν την βάζει στο εξώφυλλό του.

Η Ελένη Μενεγάκη πλεόν δεν πουλάει και αυτό φαίνεται πως της έχει στοιχίσει πολύ. Άλλες είναι πλέον οι παρουσιάστριες που κοσμούν τα εξώφυλλα των περιοδικών (Φαίη Σκορδά, Καλομοίρα, Σία Κοσιώνη κλπ). Τι θα κάνει, λοιπόν, γι’αυτό η Ελένη; Περιμένουμε να δούμε.

Προς το παρόν έχει αποφασίσει να μικρύνει τη διάρκεια της εκπομπής της και από 3ωρη να την κάνει 2ωρη πράγμα που για εμένα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η αποτυχία και του νέου της εγχειρήματος αναμένεται δεδομένη λόγω του ότι ουσιαστικές αλλαγές δεν πρόκειται να κάνει στην εκπομπή της και αυτό θα το δεις από την πρώτη κιόλας εκπομπή κάπου μέσα στον Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμα:

Το Υπέροχο Αθλητικό Στιλ της Χριστίνας Μπόμπα!

Lucy Hale: Να τι θα Κάνει Μετά το Τέλος του Pretty Little Liars!