Μετά το τέλος του Pretty Little Liars  η μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την επιτυχία της παίζοντας σε μια νέα σειρά του καναλιού CW. 

Η Lucy Hale, μετακόμισε στο Vancouver του Καναδά για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί με τίτλο Life Sentence.

dearlife_04

Στο νέο αυτό σήριαλ η Hale υποδύεται μια νέα γυναίκα, την Stella, η οποία πεθαίνει από καρκίνο. Κάποια στιγμή, όμως, μαθαίνει πως δεν πρόκειται τελικά να πεθάνει. Τώρα πλέον πρέπει να αρχίσει να ζει και πάλι και να προσαρμοστεί στις επιλογές που έκανε όσο καιρό νόμιζε πως θα πεθάνει. Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές ήταν και το να παντρευτεί έναν εντελώς άγνωστο άντρα.

Η ηθοποιός εκτός από το Life Sentence πρόκειται να εμφανιστεί και στον 2ο κύκλο επεισοδίων του σήριαλ Riverdale το οποίο επίσης γυρίζεται στο Vancouver.

Ο λόγος που γίνεται εκτενής αναφορά στην ηθοποιό είναι το υπέροχο στιλ με το οποίο μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό πράγμα που την κατατάσσει στα νέα, ανερχόμενα fashion icons του Hollywood. Προσωπικά, την λατρεύω!!

dearlife_01

Πριν από μερικές ημέρες η Lucy εμφανίστηκε να απολαμβάνει την βόλτα της στους δρόμους του Vancouver παρέα με τον σκύλο της. Το στιλ της ήταν απλό και αθλητικό.

dearlife_02

dearlife_03