Ναι είναι πολύ πιθανό μία κοπέλα ή ένας άντρας να είναι κακοί στο σεξ. Τα καλά νέα βέβαια είναι ότι το σεξ έχει να κάνει περισσότερο με την ικανότητα, καθώς δεν είναι έμφυτο ταλέντο.

Με συνεχή προσπάθεια, πείσμα και πειραματισμό μπορεί κανείς να εξελιχθεί στο σεξ και να μετατρέψει τις αδυναμίες του σε προτερήματα. Πώς μπορείς όμως να καταλάβεις αρχικά αν είσαι κακή;

BeFunky Collage-10

Τα παρακάτω σημάδια σίγουρα θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις:

1. Αν ήσουν πραγματικά ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα παραδεχόσουν ότι δε σε ενθουσιάζει το σεξ

Αν δε σου αρέσει γενικότερα το σεξ, είναι ένας ξεκάθαρος λόγος για το ότι δεν είσαι αρκετά ενθουσιώδης και δεν κάνεις προσπάθειες να γίνεις καλύτερη στον τομέα. Οι άντρες μπορούν να το καταλάβουν αυτό εύκολα και θα κάνουν πίσω ξενερώνοντας, λόγω της έλλειψης ενθουσιασμού αλλά και της καταπάτησης του εγωισμού τους.

2. Ντρέπεσαι για τη σεξουαλικότητά σου

Γενικότερα η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι ο Νο.1 δείκτης ότι μία κοπέλα πρόκειται να είναι κακή στο σεξ. Στο κάτω – κάτω είναι λογικό. Αν δε νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να το απαιτείς από κάποιον άλλο. Ευτυχώς για σένα η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι κάτι που παλεύεται κι αλλάζει προς το καλύτερο με τη βοήθεια από τα κατάλληλα άτομα.

BeFunky Collage-9

3. Έχεις αμέτρητες ανασφάλειες

Αν δε μπορείς καν να αντικρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη με περηφάνια ή έστω με άνεση, δεν πας πουθενά. Οι ανασφάλειες είναι κακό πράγμα και σε κρατούν πίσω σε πολλά πράγματα στη ζωή σου. Όχι μόνο στον σεξουαλικό τομέα. Πούλα αυτοπεποίθηση στους γύρω σου. Είναι σέξι.

4. Ακολουθείς μία συγκεκριμένη ρουτίνα στο σεξ και δεν κάνεις τίποτα άλλο

Στην αρχή μπορεί να είναι καλό γιατί δείχνεις εκ πρώτης τι σου αρέσει και σε τι είσαι καλή. Ωστόσο, κάποια στιγμή ο σύντροφός σου θα βαρεθεί και το πάθος θα παλιώσει. Αν θες να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, πρέπει να είσαι ανοιχτή σε περιπέτειες και πειραματισμούς.

5. Σε ενδιαφέρει μόνο η δική σου ευχαρίστηση

Δεν είσαι μόνο εσύ στο σεξ, είναι κι ο σύντροφός σου κι οι δικές του φαντασιώσεις κι επιθυμίες. Εγωισμοί στο κρεβάτι δε χωράνε. Είναι τεράστιο μειονέκτημα για τον καθένα.

6. Δε λες ποτέ τι σου αρέσει στο σεξ αλλά ούτε κι ακούς τον σύντροφό σου

Ένα μεγάλο κομμάτι της ευχαρίστησης στο σεξ βασίζεται στην αμεσότητα και την αλληλοκατανόηση. Οι άντρες δε μπορούν να μυρίσουν τα νύχια τους για να καταλάβουν τι θες εσύ, επομένως πες ό,τι θες ξεκάθαρα και δίχως περιστροφές. Αν από την άλλη, δε δίνεις κι εσύ βάση στα λεγόμενα και στις επιθυμίες τους, θα τους ξενερώσεις και θα τους εκνευρίσεις απίστευτα.

7. Βιάζεσαι να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται

Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Εξάλλου, περισσότερη διάρκεια = περισσότερη απόλαυση. Εδώ άλλες παλεύουν να αντιμετωπίσουν την πρόωρη εκσπερμάτιση κι εσύ θες λιγότερο κιόλας; Αχάριστη. 

8. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από το σύντροφό σου μετά το σεξ

Δεν είναι και πολύ καλό σημάδι αυτό… Καθόλου. Ειδικά αν συμβαίνει συχνά πυκνά, κάτι κακό υπάρχει μέσα στο κεφάλι του συντρόφου σου, απλά ντρέπεται να στο πει και να σε πληγώσει.

Πηγή: youweekly.gr