Φαντάζομαι κι εσύ αν είχες για 5 ολόκληρους μήνες γυρίσματα για μια ταινία στην οποία θα είχες σούπερ σέξι σκηνές θα έκανες ό,τι και η Dakota.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν χρειάζεται να σκεφτούν κάτι τέτοιο γιατί δεν πρόκειται να το ζήσουν ποτέ. Η 28χρονη Dakota Johnson, όμως, έπρεπε.

Να, λοιπόν, τι έκανε για να έχετε το τέλειο σώμα που θα δεις στην ταινία – αν δεν την είδες ακόμα.

Χρησιμοποίησε την ίδια trainer με την Jessica Alba Το όνομα αυτής… η Ramona Braganza. Η Ramona γυμνάζει εκτός από την Dakota, την Halle Berry, την Amanda Seyfried, την Anne Hathaway και την Kate Beckinsale.

Άλλαξε πολύ λίγο το σώμα της Έτσι κι αλλιώς είχε ένα πολύ αδύνατο και όμορφο σώμα. Το μόνο που έκανε, λοιπόν, ήταν να γυμνάζεται για 30 λεπτά την ημέρα.

Γυμναζόταν συνολικά 30-60 λεπτά 5 φορές την εβδομάδα Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών των γυρισμάτων η προπόνησή της ήταν πιο επιθετική. Αργότερα, όμως, χαλάρωσε στα 30 λεπτά ημερησίως.

Έκανε κάθε φορά άλλες ασκήσεις Όταν κάνεις τις ίδιες ασκήσεις συνέχεια γυμνάζεις μόνο τους ίδους μύες. Η Dakota έκανε άλλες ασκήσεις κάθε μέρα για να γυμνάζει όλο της κορμί.

Κατά τη διάρκεια μιας κοινής προπόνησης η ηθοποιός ξεκινούσε ανεβαίνοντας στο διάδρομο για 5-10 λεπτά, έκανε 3 ασκήσεις και μετά συνέχιζε την αερόβια άσκηση. Για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η Dakota έκανε pilates, kick boxing και yoga.

Χρησιμοποιούσε μια συγκεκριμένη υπηρεσία που της πήγαινε φαγητό στο γύρισμα κάθε μέρα Η Dakota είχε έναν σεφ ο οποίος της έφτιαχνε φαγητά τα οποία αποτελούνταν από καθαρό κρέας, κινόα και λαχανικά. Επίσης έπινε πολλούς χυμούς.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα των γυρισμάτων η Dakota άρχισε να προπονείται προκειμένου να παίξει την μπαλαρίνα στην επόμενη ταινία της.