Η αλήθεια είναι πως σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι -ή έστω για την άνοιξη- μιας και ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει.

Έτσι αυτό που θα πρέπει μέρα-νύχτα να μας απασχολεί είναι το πώς θα βγούμε στην παραλία. Θα έχουμε φέτος επιτέλους το κορμί που θα θέλαμε να είχαμε; Θα νιώσουμε έστω και για ένα καλοκαίρι (το φετινό) αυτοπεποίθηση φορώντας το μαγιό μας; Είμαι σίγουρη πως τα παραπάνω ερωτήματα έχουν περάσει δεκάδες φορές από το μυαλό σου.

Γι’αυτό είμαι εγώ εδώ για να σου δώσω μια γεύση από το πώς πρέπει να γυμναστείς για να έχεις μέχρι το καλοκαίρι (έχεις 4 μήνες μπροστά σου) το σώμα που πάντα ονειρευόσουν.

Και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Ελένη Φουρέιρα η οποία σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει την ακριβή γυμναστική που κάνει για να είναι σε φόρμα 24/7.

Καταρχάς θα πρέπει να σε ενημερώσω πως η Ελένη Φουρέιρα γυμνάζεται κάθε μέρα. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες κάνει πολύ spinning (ποδήλατο σε κλειστό χώρο με πολύ δυνατή μουσική και trainer που σου δίνει συνεχώς ασκήσεις) ή ποδήλατο έξω καθώς και crossfit το οποίο την έχει βοηθήσει να αποκτήσει γράμμωση και αντοχή.

Ένα άλλο μυστικό που έχει αποκαλύψει η ίδια είναι πως αλλάζει το πρόγραμμα γυμναστικής της συχνά έτσι ώστε να “σοκάρει” το σώμα της και να καίει ακόμα περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα κάνει 3 φορές την εβδομάδα στίβο και άλλες 3 ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων κοιλιακούς, ραχιαίους και καθίσματα.