Βράδυ Τετάρτης και η ενέργεια έχει αρχίσει και εξαφανίζεται. Τουλάχιστον στην οικία της Emily Vagia (τη δική μου δηλαδή).  Ο μπέμπης βγάζει δόντι και χώνει με μανία το χέρι του μέσα στο στόμα, ο Alex τον κοιτάει σαν να είναι εξωγήινος και τον βάζει να κάτσει στο ριλάξ-κούνια και εγώ απλά σου γράφω τα τελευταία νέα της ημέρας.

Ήβη Αδάμου: Η τραγουδίστρια που περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της Μιχάλη Κουϊνέλη αποκάλυψε: “Έχω μπει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης. Είμαι στα φυσιολογικά μου κιλά. Λίγο πιο πάνω. Το φύλο του μωρού δεν το λέμε. Άσε να κρατήσουμε και κάτι για τον εαυτό μας, γιατί όλα ακούστηκαν”.

Όλγα Πηλιάκη: Η πρώην αθλήτρια ρυθμικής και πρώην χορεύτρια του Σάκη Ρουβά, Όλγα Πηλιάκη μπαίνει στο Dancing With The Stars στη θέση του Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Για να δούμε πώς θα τα πάει.

Ναταλία Γερμανού: Και η παρουσιάστρια μπαίνει στο DWTS αλλά όχι για να χορέψει αλλά για να κρίνει τους διαγωνιζόμενους ως guest κριτής.

Meghan Markle: Αυτή και ο Πρίγκιπας Harry παρευρέθηκαν μαζί με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge στην έναρξη του Royal Foundation Forum.

Gigi Hadid: Στο Παρίσι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός το 22χρονο μοντέλο λίγο πριν επιστρέψει μετά από ένα μήνα στη Νέα Υόρκη.