Πολλές από αυτές δεν είναι επαγγελματίες makeup artists αλλά όσες δεν είναι έχουν τις δικές τους beauty queens που τις βάφουν πριν από κάθε τους εμφάνιση.

Το Concealer είναι μια πονεμένη ιστορία για μένα μιας και έχω χαλάσει άπειρα χρήματα σε αυτά μέχρι να βρω το πιο καλυπτικό για τους εκ γενετής μαύρους κύκλους μου. Μέχρι που κατέληξα και εγώ στο δικό μου favourite Concealer το οποίο είναι το Giorgio Armani Maestro Eraser Dark Circle Concealer.

Άσε, όμως, εμένα προς το παρόν και δες τι Concealer φοράνε μερικές celebrities που είναι γνωστές για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους.

Kim Kardashian Η Kim (ναι την ξέρω από το χωριό μου) δεν πάει πουθενά χωρίς την παλέτα Kryolan Dermacolor Camouflage System Concealer Palette την οποία μπορείς να βρεις και εσύ εδώ.

Jennifer Lawrence H ηθοποιός έχει μια από τις ωραιότερες επιδερμίδες του Hollywood. Σε αυτό βοηθάει και το Concealer που επιλέγει:  Το Diorskin Star Concealer το οποίο θα βρεις εδώ.

Violette Serrat (Estée Lauder Global Beauty Director of Estée Lauder και Youtuber) Την αγαπώ. Είναι Γαλλίδα, beauty youtuber και βάφεται με τόση ευκολία λες και κάνει το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Προφανώς γι’αυτήν αυτό ακριβώς είναι το μακιγιάζ. Η Violette, λοιπόν, χρησιμοποιεί το Born This Way Concealer το οποίο θα βρεις και εσύ εδώ.

Tanya Burr (Beauty Blogger και Youtuber) Η Tanya χρησιμοποιεί το Collection Lasting Perfection Concealer το οποίο είναι πολύ οικονομικό και μπορείς να το βρεις εδώ.

Zoella Sugg Μπορεί να μην είναι Beauty Youtuber αλλά σίγουρα ξέρει να βάφεται πράγμα που θα διαπιστώσεις ρίχνοντας μια ματιά στο κανάλι της στο Youtube. Το Concealer που χρησιμοποιεί η Zoella για τέλεια κάλυψη είναι το Collection Lasting Perfection Concealer το οποίο μπορείς και εσύ να βρεις εδώ.

Stay tuned… ακολουθούν και άλλα τέτοια post!!

xx