Δείχνει υπέροχη ακόμα και με μερικά κιλά παραπάνω. Ο λόγος για την κούκλα Blake Lively η οποία κατάφερε να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Η Blake κουράστηκε πολύ να χάσει τα κιλά και να πετύχετε τους fitness στόχους της. Μάλιστα πριν από μερικές μέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μαζί με τον personal trainer της, Don Saladino και έγραψε στη λεζάντα από κάτω: “Από ότι φαίνεται δεν μπορείς να χάσεις τα 30 κιλά που πήρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απλά κάνοντας scroll στο Instagram κοιτάζοντας όλα τα bikini models… 10 μήνες έκανα να τα πάρω και 14 να τα χάσω. Είμαι πολύ περήφανη.”

Πώς τα κατάφερε, όμως, η Blake Lively με ένα τόσο γεμάτο πρόγραμμα; Ο personal trainer της αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

Έτρωγε υψηλής ποιότητας φαγητό χωρίς να πεινάει

“Δεν έκανε αυστηρή δίαιτα. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι κάτι που δεν θα το ήθελε. Της αρέσει να τρώει νόστιμα φαγητά όπως και σε κάθε άνθρωπο. Αυτό που έκανε ήταν να τρώει υψηλής ποιότητας τροφές. Κάθε της γεύμα περιείχε πρωτεϊνη, λαχανικά και υδατάνθρακες. Επίσης η Blake έτρωγε γλυκά μιας και δεν ήθελε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης από τη μια μέρα στην άλλη”.

Έκανε γυμναστική με αντιστάσεις και αερόβια άσκηση

“Ο καλύτερος τρόπος για να κάψεις λίπος είναι οι ασκήσεις με βάρη καθώς και η αερόβια άσκηση”, λέει ο Saladino.

Δεν πιεζόταν

Σύμφωνα με τον Saladino, η Lively ποτέ δεν είχε κάποιο στόχο κιλών. Καταλάβαινε πως θα έπρεπε να απολαύσει τη διαδικασία και πως θα της έπαιρνε χρόνο να φτάσει εκεί που ήθελε. Η ίδια έλεγε, “Δεν θέλω να πιέσω πολύ τον εαυτό μου. Θα έχω καλές και κακές μέρες. Ας αφήσουμε να γίνουν όλα στην ώρα τους”.

Τελικά οι προσπάθειες και οι θυσίες της απέφεραν καρπούς γιατί σήμερα το σώμα της είναι πιο όμορφο από ποτέ.