Ναι, φυσικά και έχει μακαρόνια αυτή η συνταγή αλλά όχι τα κλασικά… αυτά που είναι τίγκα στους υδατάνθρακες. Γιατί, μπορεί εσένα να μην σε νοιάζει να χάσεις λίπος πριν βγεις στην παραλία, αλλά εμένα με νοιάζει (μιας και έγινα και πρόσφατα μαμά και δεν απόλαυσα το περσινό καλοκαίρι που ήμουν με την κοιλιά στο στόμα).

Για να φτιάξεις αυτήν την εκπληκτική γαριδομακαρονάδα που θα μπορείς να τρως κάθε μέρα για τουλάχιστον 3 μέρες (η συνταγή είναι για 6 άτομα) θα χρειαστείς:

  • 500 γρ. κατεψυγμένες γαρίδες
  • 1μιση πακέτο μακαρόνια από φακές ή από ρεβύθια (υπάρχουν στα κλασικά σούπερ μάρκετ)
  • 1 συσκευασία ψιλοκομμένης ντομάτας
  • 1 συσκευασία χυμό ντομάτας
  • 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

Ξεκίνα βράζοντας τα μακαρόνια σου σύμφωνα με την συσκευασία (μην τα αφήσεις περισσότερο γιατί τα συγκεκριμένα μακαρόνια έχουν την τάση να μαλακώνουν πολύ και γρήγορα).

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάλε λίγο ελαιόλαδο και σόταρε κρεμμύδια και πιπεριές για 3 λεπτά. Πρόσθεσε σκορδάκι, ψιλοκομμένη ντομάτα και χυμό ντομάτας. Μόλις βράσει η σάλτσα για περίπου 10 λεπτά πρόσθεσε τον μαϊντανό και τη φέτα μέχρι να λιώσει. Τέλος, ρίξε τις γαρίδες και άφησε το μείγμα να βράσει ελαφρώς. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.

Σούρωσε τα μακαρόνια σου και ρίξ’τα μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακάτεψε καλά και σέρβιρε.