Αφού παντρεύτηκε ο πρίγκιπας William, οι ελπίδες του γυναικείου πληθυσμού για μια θέση στη βασιλική οικογένεια αποτέθηκαν στον πρίγκιπα Harry. Είναι όμως πια αργά…

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ανακοινώθηκε επίσημα και πλέον το ζευγάρι έχει κλείσει και ημερομηνίες. Το πολυσυζητημένο μυστήριο θα τελεσθεί στις 19 Μαΐου 2018, στο παρεκκλήσι του St. George στο Windsor Castle.

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Στην πρώτη κοινή συνέντευξη που έδωσε το ζεύγος στο BBC, αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους καθώς και τη ρομαντική πρόταση γάμου του πρίγκιπα στην αγαπημένη της καρδιάς του.

Η πρόταση έγινε στο εξοχικό του ζεύγους, μια ήρεμη και ”χουχουλιαρικη” νύχτα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Meghan, με τον πρίγκιπα Harry να γονατίζει και να ζητάει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί προσφέροντάς της ένα δαχτυλίδι με δύο διαμάντια, ένα εκ των οποίων βρισκόταν σε κόσμημα της μητέρας του, πριγκίπισσας Daiana.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρεται πως η Meghan έγινε από την αρχή ευπρόσδεκτη από τη βασιλική οικογένεια ενώ με τη βασίλισσα Ελισάβετ έχουν ήδη αποκτήσει πολύ καλή σχέση.

Η γνωριμία και η σχέση του πριγκιπικού ζεύγους πρόκειται μάλιστα να γίνει και ταινία με τίτλο «Harry & Meghan: A Royal Romance» με πρωταγωνιστές την Παρίζα Φιτζ- Χένλεϊ και τον Μουράι Φρέιζερ.

Και κάπως έτσι φτάνουμε μία ανάσα πριν το γάμο της χρονιάς, στον οποίο κουμπάρος θα είναι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο αδελφός του γαμπρού, πρίγκιπας William, χωρίς όμως τη σύζυγο του λόγω του ερχομού του τρίτου τους παιδιού.

Το σχεδιασμό του νυφικού φορέματος της  Meghan φαίνεται πως θα αναλάβει η Ισραηλινή σχεδιάστρια Inbal Dror ενώ στα φώτα της δημοσιότητας έχουν ήδη έρθει κάποια προσχέδια.

Όλα τα φώτα έχουν πέσει στο παλάτι αναμένοντας τον γεγονός της χρονιάς!!