Μεσημεράκι και μετά το φαγητό το μόνο που θέλεις είναι να χαζέψεις λίγο στο internet πριν επιστρέψεις στη δουλειά σου για μερικές ακόμα ώρες. Γι’αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σου δώσω μια γεμάτη γεύση από το τι έχει συμβεί όσο εσύ δούλευες χωρίς να σηκώνεις κεφάλι.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η Ιταλίδα παρουσιάστρια του Alpha διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η κοιλίτσα της, όμως, έχει φουσκώσει ήδη αρκετά πράγμα που φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα: Απολαμβάνει κάθε στιγμή της στον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Μπόμπα στο πλευρό του αγαπημένου της Σάκη Τανιμανίδη. Η μόνη της έννοια στο νησί είναι οι ετοιμασίες του γάμου της και οι βόλτες στις γειτονιές του Άγιου Δομίνικου.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η όμορφη ηθοποιός λείπει εδώ και δύο περίπου χρόνια από την Ελλάδα και όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν δεν της λείπει καθόλου. Στο Los Angeles όπου μένει τον τελευταίο χρόνο περνάει υπέροχα και αυτό φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram. Μαζί σου Ιωάννα…

Katherine Heigl: Της πήρε 14 ολόκληρους μήνες για να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν μείνει έγκυος. Η Katherine Heigl τα κατάφερε και ανέβασε 3 φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η πρώτη τραβήχτηκε ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της, η δεύτερη ένα χρόνο μετά και η τρίτη 14 μήνες μετά.

Όλγα Πηλιάκη: Όπως όλα δείχνουν στην παραπάνω “Πριν” και “Μετά” φωτογραφία η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη έχει κάνει πλαστική στο στήθος της. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Η φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Δείτε ακόμα:

Τα Πρώτα Νέα της Ημέρας (20/02/2018)