Δευτέρα σήμερα και μια νέα εβδομάδα ξεκινάει γεμάτη όνειρα και στόχους. Προς το παρόν, για να ανοίξει λίγο το μάτι σου διάβασε τα gossip νέα της ημέρας και του Σαββατοκύριακου και μετά στρώσου στη δουλειά. Τα όνειρά σου περιμένουν να τα πετύχεις.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Πάνος Βλάχος: Έφυγαν μαζί για την Αμερική προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Η σχέση τους, όμως, δεν άντεξε και έτσι το πρώην αγαπημένο ζευγάρι της “Μουρμούρας” αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Αποδείξη του χωρισμού τους αποτελεί το γεγονός ότι και οι δύο έκαναν unfollow ο ένας από το Instagram του άλλου.

Survivor 2018: Το έπαθλο φαγητού, που ήταν ένα μεγάλου μεγέθους κρουασάν, κέρδισαν για μια ακόμα φορά οι Διάσημοι και έτσι κατάφεραν να δυναμώσουν λίγο παραπάνω.

Emily Ratajkowski: Το διάσημο μοντέλο (26) που αισθάνεται καλύτερα γυμνή από ότι ντυμένη παντρεύτηκε μετά από 2 μήνες σχέσης τον αγαπημένο της, Sebastian Bear-McClard (31).

Jennifer Lawrence: Βόλτα με τον σκύλο της, Pippi, βγήκε η 27χρονη ηθοποιός Jennifer Lawrence αποδεικνύοντας πως εκτός κόκκινου χαλιού είναι ένας απλός, φυσιολογικός άνθρωπος σαν όλους τους άλλους της ηλικίας της.

Ελένη Τσολάκη: Αν δεις φωτογραφία της πριν από 10 χρόνια θα πάθεις πλάκα. Η παρουσιάστρια του Alpha έδειχνε εντελώς διαφορετική.

Βάσω Λασκαράκη: Barbie βλέπει η ηθοποιός με την μικρή της κόρη, Εύα, η οποία μάλιστα παρακολουθεί τηλεόραση ντυμένη με τη στολή της Barbie.