Βράδυ Δευτέρας και οι περισσότεροι από εμάς θα κάτσουμε μέσα. Γι’αυτό διάβασε τα gossipακια που σου έχω βρει για να περάσεις λίγο ευχάριστα το βράδυ της Δευτέρας σου.

Kim Kardashian: Μια βολτίτσα είπε να βγει η Kim με τον σύζυγό της, Kanye, και αυτός την έκανε ολίγον ρόμπα αφού είπε να κάνει την ανάγκη του σε μια γωνιά του δρόμου. Είναι που είναι ντροπιάρα η Kim, έκανε πως δεν τον ξέρει.

Khloe Kardashian: Στο νέο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians η 33χρονη εγκυμονούσα Khloe που θα φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο τον ερχόμενο Απρίλιο παραδέχεται και επιβεβαιώνει πως μετά τη γέννα έχει σκοπό να φάει τον πλακούντα της. Εγώ γιατί δεν τον έφαγα; Μου λέτε;

Bella Hadid: Η κούραση δείχνει να μην τελειώνει με την 21χρονη Bella να φτάνει μετά το Μιλάνο στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αμέσως μετά τις φήμες ότι έχει χωρίσει με τον Πάνο Βλάχο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε και πάλι follow τον γνωστό ηθοποιό στο Instagram. Εκείνος, όμως, δεν έκανε το ίδιο. Τι συμβαίνει άραγε; Μήπως απλά πρόκειται για ένα καβγαδάκι;

Sunday Live: Δυστυχώς πάτωσε σε νούμερα τηλεθέασης και δυστυχώς κόβεται. Πραγματικά απορώ γιατί ξεκίνησε εξ αρχής να παίζεται. Ήταν δεδομένη η αποτυχία του και μάλιστα το λέω εγώ που δεν έχω καμιά σχέση με την τηλεόραση.

Gigi Hadid: Ντύθηκε άνετα και ανέβηκε και αυτή σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι. Η Gigi Hadid ακόμα και μετά από τόσο κούραση που ζει τις τελευταίες μέρες δείχνει κούκλα.

Δείτε ακόμα:

Τα Πρώτα Gossip Νέα της Ημέρας (26/02/2018)