Παρασκευή βράδυ και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα το περάσεις. I know!! Επειδή εγώ θα το περάσω μέσα παρέα με τον Άλεξ και τον μπέμπη μας είχα το χρόνο να σου φτιάξω ένα γρήγορο post με όλα τα καυτά νέα της ημέρας.

Σάσα Σταμάτη: Αν ισχύουν όσα ακούγονται για τη σχέση της Σάσας Σταμάτη με τον Παύλο Βαρδινογιάννη τότε η εκκεντρική παρουσιάστρια έκανε την τύχη της. Το μόνο σίγουρο είναι πως απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου πράγμα που φαίνεται από τις πολλές τους εξόδους. Πριν από μερικές μέρες βρέθηκαν σε εστιατόριο στο Κολωνάκι όπου και έφαγαν μαζί.

Meghan Markle: Η πρώην μακιγιέζ της μέλλουσας Δούκισσας αποκάλυψε πως η Meghan κάθε φορά που την έβαφε της έλεγε: “Θα ήθελα να βεβαιωθούμε ότι φαίνονται οι φακίδες μου. Δεν θέλω έναν τόνο make up στο πρόσωπό μου!”.

Αδερφές Hadid: Η Gigi και η Bella Hadid ανέβηκαν και περπάτησαν στην πασαρέλα της εταιρίας Tod’s στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο. Και τώρα θα αναρωτηθείς πού είναι το gossip. Πουθενά! Απλά αγαπώ της αδερφές Hadid!!

Kaia Gerber: Η 16χρονη κόρη της Cindy Crawford είναι υπερβολικά αδύνατη και αυτό είναι κάτι που δεν μας αρέσει καθόλου. Μάλιστα θα έπρεπε να απαγορευτεί η συμμετοχή της σε κάθε show των Εβδομάδων Μόδας και όχι να την προβάλουν σε όλα τα site ως πρότυπο. Αν αυτό δεν είναι ανορεξία τότε τι είναι;

Δες ακόμα:

Τα Πρώτα Νέα της Ημέρας (23/02/2018)