Τι; Θα μέναμε μόνο στα boyfriend jeans; Ούτε κατά διάνοια! Γυναίκες είμαστε και τα θέλουμε όλα δικά μας. Επομένως επεκτεινόμαστε και στα πουλόβερ και θα σας τα πάρουμε και αυτά.

Δεν έχουν δημιουργηθεί τυχαία τα hashtags #girlboss και #girlspower. Οι γυναίκες όσο περνάνε τα χρόνια αποκτούν όλο και περισσότερο οικονομικά και όχι μόνο ανεξαρτησία και αυτό φαίνεται και στο ντύσιμό τους.

Εγώ είμαι, λοιπόν, εδώ για να σου δείξω ποια αντρικά πουλόβερ μπορείς να κάνεις δικά σου (είτε να τα αγοράσεις είτε να του τα κλέψεις).

Με λαιμόκοψη Είναι μπλε, έχει τις τσαχπινιές του και έχει και τον λαιμόκοψή του. Αυτό το πουλόβερ που θα δείχνει σε σένα oversized είναι τέλειο για όλες εκείνες τις μέρες που έφαγες λίγο παραπάνω το προηγούμενο βράδυ αλλά θέλεις πάση θυσία να το κρύψεις με… στιλ.

Με ρίγες Οι ρίγες δίνουν στιλ και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Διάλεξε ένα ριγέ πουλόβερ από την αντρική συλλογή του Mango και βγάλε τον πιο #girlboss εαυτό σου προς τα έξω.

Σε ροζ χρώμα Και ροζ και αντρικό! Ο τέλειος συνδυασμός γιατί και θα δείχνει γυναικείο και δεν θα μπορεί κανείς να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει και έχει τόσο τέλεια εφαρμογή πάνω σου. Αυτό το πουλόβερ πρέπει οπωσδήποτε να γίνει δικό σου.

Μυστηριώδες Αυτό που πουλόβερ πολλές και πολλοί θα ζηλέψουν. Οι άντρες θα αναρωτιούνται πού θα το βρουν σε αντρικό και οι γυναίκες πώς και δεν το έχουν δει στα καταστήματα που γυρίζουν. Αν πάντως σε πλησιάσει κάποιος να σε ρωτήσει: Από πού πήρε αυτό το πουλόβερ; Εσύ δεν έχεις παρά να σκύψεις προς το μέρος του (αν σου αρέσει βέβαια) και να του ψυθιρίσεις στο αυτί: Mango!

Το πουλόβερ που μπορείς να φορέσεις με πουκάμισο από μέσα Τι καλύτερο από το να συνδυάσεις το λίγο φαρδύ πουλόβερ σου με ένα πουκαμισάκι από μέσα; Φόρεσε από κάτω και το πιο skinny τζιν σου και τα sneakers σου και θα έχεις ντυθεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Το πουλόβερ που προτείνω για το στιλ που σου περιγράφω παραπάνω είναι αυτό το μπλε λουλακί από το Mango.

Φόρα το όπως το έχει φορέσει και η Miranda Kerr.

Και καταλήγω στην oversized αντρική ζακέτα που θα είναι ό,τι πιο άνετο και cosy έχεις φορέσει στη ζωή σου. Φαντάσου σκηνικό: Εσύ και το αγόρι σου στο σινεμά αγκαλιά να βλέπετε ταινία. Εσύ φοράς τη ζακέτα του (αυτή που σου δείχνω παρακάτω από το Mango) μέχρι που σου τη ζητάει γιατί κρυώνει. Τον σκοτώνεις ή δεν τον σκοτώνεις; Δεν τον σκοτώνεις. Απλά πας και παίρνεις την ίδια ζακέτα. Δεν θα θες να τη βγάλεις από πάνω σου. True story my lovely #girlboss.

Για περισσότερα αντρικά πουλόβερ που θα γίνουν το σήμα κατατεθέν σου δεν έχεις παρά να κάνεις ένα online shopping στο Mango!