Τραγανό, ζουμερό και κρεμώδες ταυτόχρονα. Αυτό το σάντουιτς θα σε γλιτώσει από πολλές ατασθαλίες, θα σε χορτάσει και μπορείς να το έχεις έτοιμο σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Για να το φτιάξεις (απόψε κιόλας) θα χρειαστείς: 

2 φέτες ψωμί του τοστ

1/4 φλ. μαγιονέζα (light θα έλεγα εγώ)

2 χοντρές φέτες ντομάτας

αλάτι και πιπέρι

2 βραστά αυγά κομμένα σε φέτες

3 φύλλα λάχανο iceberg

Πολύ απλά άπλωσε μια πάρα πάρα πάρα πολύ λεπτή στρώση μαγιονέζας στις φέτες ψωμιού.

Βάλε ένα τηγανάκι στο μάτι σε μέτρια προς σιγανή φωτιά και βάλε τις φέτες ψωμιού να ροδίσουν για 3 λεπτά από την κάθε μεριά. Βγάλ’τις σε πιάτο (Το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε τοστιέρα για πιο υγιεινά).

Άσε τις φέτες να κρυώσουν 2-3 λεπτά και άπλωσε την υπόλοιπη μαγιονέζα. Βάλε μια στρώση ντομάτας, πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι, βάλε από πάνω τα αυγά και αλατοπιπέρωσε και πάλι. Ολοκλήρωσε με το λάχανο και κλείσε το σάντουιτς. Κόψε στη μέση και απόλαυσέ το.