Πώς θα σου φαινόταν να έπαιρνες το σύνολο που θα σου προτείνω παρακάτω κρυφά από το αγόρι/σύντροφό σου και να το φορέσεις στην επόμενη έξοδό σας για φαγητό. Όχι μόνο θα τον εντυπωσιάσεις και θα τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό με το υπέροχο στιλ και την εξαιρετική γαλλική φινέτσα σου αλλά θα του δείξεις πόσο πολύ σε νοιάζει να είσαι όμορφη για τα μάτια του μόνο.

Η γαλλική εταιρία ρούχων sezane από την οποία είναι και τα ρούχα της φωτογραφίας αποδεικνύει πως το γαλλικό στιλ είναι πιο “δυνατό” από όλα τα άλλα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν υπάρχει Γαλλίδα κακοντυμένη. Όλες έχουν στιλ λες και γεννήθηκαν με αυτό.

Πάμε, λοιπόν, να σου δείξω πού θα βρεις το καθετί από αυτά που φοράει το μοντέλο της φωτογραφίας.

Το πουκάμισο Elisa Shirt μπορείς να το συνδυάσεις με πάρα πολλά ρούχα και θα το βρεις εδώ και σε άλλα χρώματα όπως είναι το λευκό, το navy και το floral. 

Το τζιν 1967 – The Brut Sexy θα το βρεις επίσης σε πολλές αποχρώσεις (μαύρο, λευκό, μπλε ανοιχτό και πιο σκούρο). Δες το σε όλες τις αποχρώσεις εδώ.

Το βραχιόλι Marfa Cuff σε χρυσό χρώμα θα το βρεις εδώ.

Ακόμα κι αν αυτό είναι το πρώτο ραντεβού σας καλό θα είναι να μην το παρακάνεις στιλιστικά αν πραγματικά θέλεις να τον εντυπωσιάσεις. Φόρα κάτι απλό, στιλάτο που θα θυμάται χρόνια… ιδίως αν η σχέση κρατήσει. Μα πάνω από όλα, φόρα το καλύτερο χαμόγελό σου και ένα κραγιόν που δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα… ακόμα και μετά το πρώτο σας φιλί!!

NYX Professional Makeup Matte Lipstick