Κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πολύ πιο stylish!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε μόνο ένα χτένισμα για να κάνουμε το καλοκαίρι, αυτό θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα το ballerina bun. Γίνεται σε δευτερόλεπτα, είναι ιδανικό για όταν κάνει ζέστη (δηλαδή κάθε μέρα) και δείχνει τέλειο ακόμα κι όταν δεν έχουμε προλάβει να λουστούμε. Πέρσι το καλοκαίρι ήταν δημοφιλής η «διπλή» εκδοχή του, με τους δύο κότσους στα μαλλιά, γνωστά ως double ή space buns. Φέτος, μία νέα εκδοχή του έρχεται να πάρει τα ηνία και να εγκατασταθεί στα κεφάλια όλων μας.

Ο λόγος για το front bun που θέλει τον κότσο να δημιουργείται στο μπροστινό μέρος, αντί για την κορυφή. Ακριβώς όπως και οι άλλοι κότσοι, έτσι κι αυτός είναι βολικός και γίνεται γρήγορα, με τη διαφορά όμως πως δείχνει πολύ πιο stylish. Ειδικά για τις βραδινές εμφανίσεις θεωρούμε πως είναι ιδανικός και σίγουρα θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σας.

Το μυστικό για να τον δημιουργήσετε είναι να γυρίσετε ανάποδα το κεφάλι σας, να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε μία κοτσίδα, να τη στριφογυρίσετε και να στερεώσετε στο σημείο που θέλετε με πολλά (ΠΟΛΛΑ) τσιμπιδάκια. Πιστέψτε μας, είναι πιο εύκολο από όσο ακούγεται.

Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά και δεν φτάνουν μέχρι μπροστά, δημιουργήστε twists στα μαλλιά που περισσεύουν στο πίσω μέρος και σταθεροποιήστε με τσιμπιδάκια και πολύ λακ.

Φυσικά, μπορείτε να αφήσετε και τα μισά μαλλιά σας κάτω, αλλά αυτή η εκδοχή απαιτεί να έχετε πολύ πλούσια μαλλιά, αλλιώς το front bun δεν θα δείχνει εντυπωσιακό.
Πηγή: instyle.gr