“Μόλις μπαίνει στο γυμναστήριο σταματάνε οι δικαιολογίες και στρώνεται κατευθείαν στη δουλειά”, λέει ο πρώην personal trainer που είχε η soon-to-be Πριγκίπισσα.

Η πρώην ηθοποιός κάνει γενικά μεγάλο focus στην υγεία της και γυμνάζεται πάντα χωρίς να παραπονιέται. Έτσι τουλάχιστον μας λέει ο επί 3 χρόνια προπονητής που είχε η Meghan Markle στον Καναδά, Craig McNamee.

Όταν την ανέλαβε ο Craig η Meghan ήταν ήδη σε τέλεια φόρμα καθώς έτρεχε και έκανε γιόγκα. Έτσι έπρεπε ο Craig να ανεβάσει την προπόνησή της σε ένα άλλο επίπεδο. Οι δυο τους βρίσκονταν 3-4 φορές την εβδομάδα και έκαναν μια προπόνηση 45 λεπτών.

Στην ουσία προτιμούσε να της δίνει προγράμματα με πολλές επαναλήψεις (20-25) παρά με πολλά βάρη.

Λόγω του ότι η δουλειά της Meghan είχε να κάνει με την τηλεόραση οι δυο τους επικεντρώνοντας σε ασκήσεις που αφορούσαν τη στάση του σώματος. Κύριο μέλημά τους ήταν σημεία όπως οι γλουτοί, η πλάτη και οι μηροί καθώς και οι κοιλιακοί.

Πέρα από τα παραπάνω η Meghan έτρεχε πολύ γιατί της αρέσει το τρέξιμο και έκανε και γιόγκα μιας και είναι κάτι που αγαπάει πολύ λόγω του ότι η μητέρα της είναι δασκάλα γιόγκα.

Γενικά οι Meghan λατρεύει να γυμνάζει το κάτω μέρος του σώματός της και έτσι έχει πάντα μαζί της ένα λάστιχο έτσι ώστε να γυμνάζεται όπου κι αν βρίσκεται, είτε σε ένα ξονοδοχείο είτε… στο παλάτι!

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η ίδια έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, “Προσπαθώ να τρώω σαν vegan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να είμαι λίγο πιο ευέλικτη διατροφικά με αυτά που μου αρέσουν το Σαββατοκύριακο.