Η 36χρονη Meghan Markle και ο 33χρονος Πρίγκιπας Harry πρόκειται να παντρευτούν στις 19 Μαϊου στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Το ζευγάρι πρόκειται να ακολουθήσει μερικούς αυστηρούς κανόνες την ημέρα του γάμου τους κάποιες από τις οποίες αφορούν και τους καλεσμένους τους.

Το ζευγάρι έχει καλέσει 600 άτομα στην γαμήλια τελετή αλλά χιλιάδες είναι αυτοί που θα βρίσκονται έξω από την εκκλησία εκείνη τη μέρα.

Όπως και στον γάμο της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William οι καλεσμένοι θα πρέπει να ακολουθήσουν κάποιους κανόνες.

Ο βασιλικός μπάτλερ Grant Harrold που έχει υπάρξει μπάτλερ του Πρίγκιπα Καρόλου, του Δούκα του Cambridge και του Πρίγκιπα Harry μίλησε για αυτούς τους κανόνες.

Καταρχάς απαγορεύονται τα κινητά και η επαφή με τα social media. Δεν θα υπάρχουν καθόλου κινητά στον χώρο καθώς δεν θέλουν να δημοσιοποιηθεί τίποτα στο Facebook ή το Twitter. Οι φωτογραφίες από τους καλεσμένους δεν επιτρέπονται.

Επίσης δεν επιτρέπεται οι καλεσμένοι να απασχολούν για πολύ ώρα το ζευγάρι. Άλλωστε οι νιόπαντροι θα έχουν να μιλήσουν με 600 άτομα πράγμα που σημαίνει πως δεν γίνεται να αφιερώνουν πολύ χρόνο σε καθένα από αυτά.

Τέλος, οι καλεσμένοι θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να αποκαλούν την Meghan μετά το γάμο. Με το που παντρευτεί τον Πρίγκιπα Harry θα είναι η Her Royal Highness Princess Henry of Wales μιας και δεν είναι Πριγκίπισσα από μόνη της και δεν έχει ακόμα κάποιον επίσημο τίτλο.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα γίνει Δούκισσα η Κοντέσσα πράγμα που θα εξαρτηθεί από το τι τίτλο θα της δώσει η βασίλισσα Ελισσάβετ.

Η Meghan θέλει να νιώθει όσο γίνεται πιο νορμάλ την ημέρα του γάμου της. Έτσι ζήτησε από δικούς της ανθρώπους να της κάνουν το μακιγιάζ εκείνη τη μέρα. Έχει μερικές φίλες που της το έκαναν και στην Αμερική και δεν είναι επαγγελματίες αλλά αυτό έχει επιλέξει η ίδια και είναι σεβαστό από όλους.

Μείνε στο dearlife.gr για να μαθαίνεις πρώτη τα πάντα για τον πριγκιπικό γάμο αλλά και την Meghan Markle.

Δες ακόμα:

Meghan Markle: Αυτό Ήταν το Νυφικό της στον Πρώτο της Γάμο!

Meghan Markle: Λίγο πριν το Γάμο Πηγαίνει Γυμναστήριο!