Το στιλ είναι ένα παιχνίδι με καλά κρυμμένους άσους.

Μιλάμε, φυσικά, για τα στιλιστικά tip που σε κάνουν να ξεχωρίζεις στα σημεία. Λίγες είναι εκείνες που τα γνωρίζουν όλα και τα παίζουν στα δάχτυλα.

Είναι εκείνα τα μικρά κόλπα, που μπορούν, εκτός από το να σου χαρίσουν μια άψογη εμφάνιση, να μετατρέψουν ακόμα και ένα ελάττωμα σε avantage.

Οι περισσότερες έχουμε ατέλειες που μπορεί να θέλουμε να «κλέψουμε» και συχνά επιστρατεύουμε κόλπα σαν αυτά. Αν, λοιπόν, ανήκεις στην petite κατηγορία (αλλά και αν δεν ανήκεις) και σου λείπει λίγο μπόι, βρήκαμε το ιδανικό παπούτσι για σένα.

Όχι δεν μιλάμε για πανύψηλα τακούνια που θα σε ταλαιπωρήσουν. Ανάμεσα στις τάσεις -ήδη από την περασμένη χρονιά- πρωταγωνιστούν τα lucite.

Τα παπούτσια από διάφανο pvc είναι παντού.

Ωστόσο, τα πέδιλα και mule με διάφανα λουράκια και μεσαίο τακούνι, χαρίζουν το απαραίτητο ύψος και δημιουργούν αυτό το ψηλόλιγνο εφέ.

Η διαφάνεια αποκαλύπτει με αισθησιακό τρόπο το πόδι και κολακεύει. Δεν είναι λίγες οι σταρ που το έχουν υιοθετήσει, όπως η Rihanna, η Kim Kardashian και το top model Kendall Jenner.

Το λουκ είναι φρέσκο και μοντέρνο. Το στιλ αυτών των παπουτσιών, ταιριάζει με τις φούστες και τα φορέματα σας αλλά και τα τζιν σας ενώ αγαπάει το λευκό.

Aνακαλύψτε τα ωραιότερα ζευγάρια και υιοθετήστε την τάση.

Steve Madden

GIANVITO ROSSI, fwrd.com

KENDALL + KYLIE, Nordstrom

Zara

Πηγή: bovary.gr