Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου είναι μία πανέμορφη έφηβη!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, εκτός από πάρα πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι και μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ. Ακόμα και μετά δύο γέννες, η ίδια διατηρεί την εντυπωσιακή της σιλουέτα αψεγάδιαστη στα 47 της χρόνια. Αν και είμαστε σίγουροι πως προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται, είναι εμφανές πως η εμφάνισή της οφείλεται και στα καλά γονίδια. Δεν μας πιστεύετε; Απλώς ρίξτε μία ματιά στην κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου.

Η μοναχοκόρη της Τατιάνας με τον Νίκο Ευαγγελάτο γεννήθηκε το 2004 και σήμερα είναι 13 ετών. Αν και τα «χρώματά» της είναι αυτά του διάσημου μπαμπά της, η μικρή Λυδία έχει «κληρονομήσει» την σιλουέτα της μητέρας της, με χαρακτηριστικό τα μακριά της πόδια.

Μία ματιά στις φωτογραφίες της παρακάτω θα σας πείσει πως η ίδια θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο, αφού τα επιτυχημένα supermodels ξεκινούν την καριέρα τους σε μικρή ηλικία (βλ. Kaia Gerber). Φυσικά, αν και το παρουσιαστικό της είναι πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα θα γίνει ακόμα περισσότερο μεγαλώνοντας, αυτό δεν σημαίνει πως η Λυδία θα ακολουθήσει και εκείνη τον δρόμο της σόουμπιζ στο μέλλον. Ο χρόνος θα δείξει!

Πηγή: instyle.gr