Πραγματικά, χωρίς αστεία, είναι ό,τι πιο νόστιμο έχεις φάει και πρέπει να το δοκιμάσεις.

Η συνταγή του είναι πανεύκολη και αποτελεί την τέλεια εναλλακτική του κλασικού καλαμποκιού.

Για να φτιάξεις το πεντανόστιμο Elote Mexican Grilled Corn θα χρειαστείς:

  • 6 καλαμπόκια

  • 2 κ.σ. μαγιονέζα

  • 3 κ.σ. γιαούρτι

  • 1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

  • 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη

  • 1/2 κ.γ. αλάτι

  • 1/8 κ.γ. πιπέρι

  • 1/4 φλ. κόλιαντρο

  • 1 λάιμ κομμένο στα 6

Ζέστανε το γκριλ σε μέτρια φωτιά. Ψήσε το καλαμπόκι σου γυρνώντας το συχνά έτσι ώστε να μην καεί. Θα χρειαστείς 8-10 λεπτά.

Στο μεταξύ ανακάτεψε σε ένα μπολ την μαγιονέζα με το γιαούρτι.

Σε ένα άλλο μπολάκι ανακάτεψε το τσίλι με το αλάτι και το πιπέρι.

Βάλε πάνω στο ζεστό καλαμπόκι το μείγμα μαγιονέζας/γιαουρτιού και από πάνω πασπάλισε με το μείγμα τσίλι. Ρίξε από πάνω την παρμεζάνα και το κόλιαντρο.

Σέρβιρε με μια φέτα λάιμ και απόλαυσε.

Δες ακόμα: 

Η πιο Νόστιμη, Vegan, Κρεμώδης Μακαρονάδα των 10 Λεπτών!

Πώς Έχασα 18 Κιλά Μέσα σε 7 Μήνες!